Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

«ΕΦΑΓΑΝ» ΤΑ ΛΕΦΤΑ για το Κτηματολόγιο


Τα τέλη των ιδιοκτητών ακινήτων έγιναν...πρωτογενές πλεόνασμα
 
Ρεσάλτο στον κουμπαρά της εταιρείας του Κτηματολογίου έκανε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, υφαρπάζοντας από τα τέλη των ιδιοκτητών ακινήτων 250 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσόν, που προοριζόταν για τη συνέχιση του έγου, το ενέγραψε στο περιβόητο «πρωτογενές πλεόνασμα», το οποίο διαφημίστηκε από την κυβέρνηση ως μεγάλη επιτυχία. 

Η Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε προβαίνει σε στάση πληρωμών, έναντι των πελατών και...
προμηθευτών της, βάζει λουκέτο σε υπηρεσίες της ενώ όλες οι μελέτες κτηματογράφησης και δασικών χαρτών τινάζονται στον αέρα.

Aπό enet   

Δείτε ποιός είναι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ. 

Πασόκος παντός καιρού!


Ο αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Καρδίτσας Ηλίας Λιακόπουλος  διορίστηκε  πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ. 
 
 
 

Μια ζωή διορισμένος από κυβερνήσεις: Ανδρέα Παπανδρέου [Νομάρχης  Θεσπρωτίας  (1993-1995)],
  Σημίτη [Περιφερειακός  Διευθυντής  Λάρισας  (1995-1996),  Γενικός  Γραμματέας  των  Περιφερειών   Ιονίων  Νήσων  (1999),  Ηπείρου  (2000),  
Κεντρικής  Μακεδονίας  (2002)],  
ΓΑΠ  [Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (2009-2012)] και τώρα του  Σαμαρά-Βενιζέλου ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση ΑΕ. 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.