Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Παραιτείται από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης

Το κακό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές οδήγησε στην παραίτηση του Φώτη Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ. Διαβάστε τη δήλωσή του...
 
Την παραίτησή του από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ θα υποβάλλει ο Φώτης Κουβέλης.
Ο κ. Κουβέλης σε δήλωσή του αναφέρει ότι έχει χρέος να υποβάλλει στην ΚΕ και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτησή του.

Ο Φώτης Κουβέλης, δέχθηκε σκληρή κριτική μετά την πολύ χαμηλή επίδοση της ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές, με στελέχη, με πρώτο τον Γρηγόρη Ψαριανό, την παραίτησή του.Ολόκληρη η δήλωση του Φώτη Κουβέλη:
"Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές αξίες που συγκροτούν την παράταξη μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών για την Ευρωβουλή με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες.


 Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις". πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.