Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Και έκτακτο και αποκλειστικό και αποκαλυπτικό!!!!




Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές  στο περιβάλλον του θεού και του ημίθεου, μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τούτη την ώρα στο Μαξίμου.

  Μαινόμενος και ως ταύρος σε υαλοπωλείο μπούκαρε ο ημι-Μπένυ στο γραφείο του θεού, απαιτώντας τα κεφάλια των ηλιθίων επί πίνακι!!(καλύτερη ήταν η Σαλώμη από αυτόν);

 

 

 

 

 
Ο θεός κοιτάζει αποβλακωμένος το κενό και μονολογεί "πόσο μ@λ@κας είναι;", οι πηγές μου δεν γνωρίζουν αν αναφέρεται στον ημι-Μπένυ, στον Τάκη ή στον εαυτό του-παίζει το τελευταίο- είναι σίγουρο όμως, πως είχε έκφραση τρελλαντώνη!

 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο αντωνάκης είναι έξαλλος με το αριστερό του χέρι. Μα είναι δυνατόν να μη γνωρίζει το άθλιο " τι ποιεί η καραδεξιά του χερούκλα ";;
Άλλες πηγές αναφέρουν πως ψάχνει απελπισμένα την ατζέντα του, είναι χρυσή-μαύρη, μικρή και με ελάχιστα φύλλα, υπάρχει αμοιβή αλλά δεν έχει ακόμα καθοριστεί το ύψος της.

 
Φειδωλοί στις πληροφορίες για το τι διημείφθη εντός του γραφείου οι καλά γνωρίζοντες, αφήνουν να διαρρεύσει μόνον η πληροφορία της επικήρυξης. Ναι,ναι! εκτός της ατζέντας, καταζητούνται επ' αμοιβή, η ευθιξία, το φιλότιμο, οι Ντάλτονς, τα νέα χρυσο-βίντεο και η ανάπτυξη.

 
Φήμες θέλουν την μαμά Ντάλτον να έχει απαγάγει την ανάπτυξη, με σκοπό να βλάψει ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία του θεού. Η αμοιβή θα είναι αντίστοιχη της επικήρυξης Ξηρού, αλήθεια βρε παιδιά τι κάνει αυτή η ψυχή;

 
Εν τω μεταξύ και σε αναμονή της επιστροφής της άσωτης κόρης-ανάπτυξης, κάτι νέα παλιομέτρα κατρακυλούν από το Μαξίμου στα κεφάλια μας, διότι ως γνωστόν όταν αχνοφέγγει ή αναζητείται η ανάπτυξη, τα μέτρα έρχονται.

  Μην μου στενοχωριέστε, καμιά δωδεκαριά θα είναι αλλά, υπάρχει πάντα ένα "αλλά" που μας φτιάχνει την διάθεση, έρχεται και το κοινωνικό μέρισμα!

 
Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, κρεβάτια και τρέξτε να προλάβετε, λεφτά λέμε για όλους τους αναξιοπαθούντες-με κριτήρια πάντα, που θα είναι  δίκαια όπως όλα στην Ελλάδα μας.

  Διότι υπάρχει και δικαιοσύνη σε τούτον τον τόπο, που δρα ανεξάρτητα, απρόσκοπτα και χωρίς εντολές και υποδείξεις. Όλοι νομίζω ξέρουμε, πως ένας διορισμένος από το υπουργικό συμβούλιο δικαστής, έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τους ευεργέτες που τον κατσίκωσαν στην ανώτατη θέση, είναι κατανοητό και δεν θέλω αντιρρήσεις.

 
Εδώ .ηρθε  η ώρα του καυτού αποκαλυπτικού ρεπορτάζ.  

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, θα περάσουν τον νόμο "περί σίτισης των Ελλήνων". 

  Η πράξη προβλέπει την εκ περιτροπής σίτιση των πολιτών, 

 

Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο οι μονοί, 

Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή οι ζυγοί. Κυριακή αργία, δεν τρώει κανείς. Εξαιρούνται οι μετέχοντες στην κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι, οι οποίο θα τρώνε καθημερινά και τις Κυριακές και εορτές διπλά!!

 

  Επιστροφή στην επικαιρότητα με νεότερες πληροφορίες. Το σίγουρο είναι πως η ευθιξία δεν θα βρεθεί ποτέ, είναι ήδη νεκρή-διότι η μαμά Ντάλτον δεν συγχωρεί- όμως μην πτοείστει,θα αναζητήσουμε μαζί το φιλότιμο και τα βίντεο.

 
Για το φιλότιμο έχω κάποιες υποψίες πως κάνει παρέα στην ευθιξία, αλλά τα βίντεο θα βρεθούν και θα δώσουν άλλη διάσταση στα πολιτικά δρώμενα. 
Για την ατζέντα πάλι δεν ξέρω να σας πω, κατά τα ΜΜΕ υπάρχουν πολλές και διαφορετικές, γιαυτό φτάσαμε εδώ- είναι θέμα ατζέντας η όλη υπόθεση και απορώ πως δεν το καταλάβατε- τι χρώμα έχει, πόσο χοντρούλα είναι, προς τα που γέρνει.....

 
Ένα άλλο μοναδικό στοιχείο και προσέξτε το, είναι η παράνομη καταγραφή και όχι το περιεχόμενο, διότι, πάλι σε τούτη τη χώρα, υπάρχουν νόμοι και τα προσωπικά δεδομένα του άλλου-του Τάκη- είναι σεβαστά. 

 

  Για τα δικά μας προσωπικά δεδομένα που κυκλοφορούν από τράπεζες, εφορίες και ταμεία σε εισπρακτικές, ουδείς νοιάζεται. Είσαι Τάκης ρε φίλε; 

 
Μην απελπίζεστε συνέλληνες, όλα θα φτιάξουν, όλα θα αλλάξουν, διότι πια το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!  Μη σας πω, πως κάπου στο διάβα του, θα βρει μισοπνιγμένη την ανάπτυξη, θα τσιμπήσει και τα φράγκα της επικήρυξης και θα μας βγάλει από το αδιέξοδο.


Η ιστορία, το ποτάμι και η ευθιξία δεν γυρίζουν πίσω, όλα τα άλλα πηγαινοέρχονται. Και το νου σας στην επικήρυξη, οι Ντάλτον κυκλοφορούν ανάμεσα μας!!! 

 

 

ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.