Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Aυτονομία της Κριμαίας με την ορκομωσία Ανωτάτων Στρατιωτικών! (video)


Ο Αρχηγός της συνοριοφυλακής της Κριμαίας Victor Melnichenko ορκίζεται!


Ομάδα από υψηλόβαθμους Στρατιωτικούς του πρώην Ουκρανικού Στρατού και της  Αστυνομίας  στην Κριμαία ορκίστηκαν πίστη στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας, παρουσία του Πρωθυπουργού της Κριμαιας !

 


Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Κριμαίας Petyor Zima, Επικεφαλής του Τμήματος Εσωτερικών στην Κριμαία Σεργκέι Abisov, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών Σεργκέι Shakhov και ο  επικεφαλής της συνοριοφυλακής της Κριμαίας Victor Melnichenko όλοι ορκίστηκαν ίστη στον  λαό  της Κριμαίας.


Νωρίτερα ο υποναύαρχος Denis Μπερεζόφσκι ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας και ανέλαβε επικεφαλής του Ναυτικού της  Κριμαίας

 


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συμβουλίου της Υπουργών παρουσία της περιφερειακής κυβερνησης και παρουσία  δημάρχων ν διαφόρων πόλεων και περιφερειών.


Εκείνοι που πήραν τον όρκο υποσχέθηκε «να σέβονται και να τηρούν αυστηρά το Σύνταγμα της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας» και «η προώθηση της διατήρησης των διεθνικών συμφωνίας και της κοινωνικής ειρήνης» στη χερσόνησο.

 


«Πιστεύω ότι αυτή η μέρα θα μείνει στην ιστορία της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας ως την ημέρα που όλοι οι επικεφαλείς της  επιβολής του νόμου  ορκίστηκαν πίστη στην υπο ύδριση  αυτονομία», της περιοχής της Κριμαίας  δήλωσε ο  Πρωθυπουργός Σεργκέι Aksyonov .

 

 «Θα αποδείξουμε ότι οι Crimeans είναι σε θέση να προστατεύοντας τον εαυτό τους και να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ελευθερία των πολιτών μας. «

 

Νωρίτερα ο υποναύαρχος Denis Μπερεζόφσκι ορκίστηκε πίστη στο λαό της Κριμαίας και ανέλαβε επικεφαλής του Ναυτικού της  Κριμαίας


Aksyonov πρόσθεσε επίσης ότι άλλοι ανώτατοι υπάλληλοι της Δικαστικής  εξουσίας είναι πρόθυμοι να ορκιστούν πίστη στο λαό της Κριμαίας στο εγγύς μέλλον. 

 

«Μέχρι τώρα, το 90 τοις εκατό του συνόλου των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στην επικράτεια της αυτονομίας εξαρτώμενα από το Ανώτατο Συμβούλιο της Κριμαίας . Και αυτό το έργο θα ολοκληρωθεί από μας απόψε,

«είπε ο Aksyonov στο περιφερειακό κοινοβούλιο.

 



Ο Aksyonov δήλωσε οτι  ένα νέο Υπουργείο Άμυνας σύντομα θα δημιουργηθεί για την αυτόνομη Κριμαία

 


«Στο εγγύς μέλλον, στο πλαίσιο του Συμβουλίου των Υπουργών της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, ένα νέο υπουργείο – το Υπουργείο Άμυνας θα δημιουργηθεί. Είμαι βέβαιος ότι ένα τέτοιο υπουργείο θα είναι ζωτικής σημασίας για εμάς, με βάση την αρχή της «Αν θέλετε την ειρήνη -. Προετοιμάσου για πόλεμο» 



Ο πρωθυπουργός της Κριμαίας σημείωσε επίσης ότι η ομάδες αυτοάμυνας  φρουρούν το γραφείο του εισαγγελέα της Κριμαίας, όπου θα παρουσιαστεί μια υπηρεσία της εισαγγελίας για το περιφερειακό κοινοβούλιο θα πάρει έγκριση σήμερα . Το θέμα του Ανωτάτου δικαστηρίου θα συζητηθεί τη Δευτέρα.

 


«Σήμερα, η Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας διαμορφώνεται ως ανεξάρτητη, ενιαία δημόσια αρχή», δήλωσε ο Aksyonov. «Είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα αποδείξουμε ότι δεν μόλις έρθει στην εξουσία και ότι μπορούμε να δώσουμε Crimeans τι περιμένουν από εμάς «


Οι Πολίτες της Κριμαίας άρχισαν να διαμαρτύρονται μετά τη νέα  διάταξη να αυτο-επιβληθεί κυβέρνηση στο Κίεβο εισήγαγε ένα νόμο καταργώντας τη χρήση άλλων γλωσσών για τα επίσημα έγγραφα στην Ουκρανία. 

 

 

Περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού της Κριμαίας είναι Ρώσοι και να χρησιμοποιούν μόνο αυτή τη γλώσσα για την επικοινωνία τους. Οι κάτοικοι έχουν ανακοινώσει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα στις 30 Μαρτίου για να καθορίσει τη μοίρα της ουκρανικής αυτόνομη περιοχή.

 



 

 

 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.