Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Ξύλο και χημικά στις Σκουριές

Ξύλο και χημικά στις Σκουριές – Επίθεση των ΜΑΤ στη διαδήλωση των κατοίκων (φωτογραφίες)  


Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας κατοίκων της ΒΑ Χαλκιδικής στην τοποθεσία Χονδρό Δένδρο στις Σκουριές τα ΜΑΤ παραγματοποίησαν επίθεση με χημικά.
Οι γυναίκες που συμμετείχαν στη συγκέντρωση σχημάτισαν αλυσίδες για να σταματήσουν τη διέλευση λεωφορείων με εργαζόμενους που έβγαιναν από το εργοτάξιο. 


Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους διαδηλωτές με ξύλο και χημικά με αποτέλεσμα 3 άνθρωποι να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας τραυματισμένοι ενώ ταυτόχρονα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έγιναν δύο προσαγωγές γυναικών από την αστυνομία.Οι προσαχθείσες γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο ΑΤ Πολυγύρου.


Την ίδια ώρα διαδηλωτές βρίσκονται πεσμένοι στο δρόμο και μάλιστα εις εξ αυτών αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα και κινδυνέυει χωρίς μέχρις στιγμής να έχει προσελθει ασθενοφόρο να τον παραλάβει. Έκκληση κάνουν αυτή τη στιγμή οι κάτοικοι για βοήθεια.


Αυτή την στιγμή έχει έρθει γιατρός προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοηθειες στον ασθενή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιπολικό τον μεταφέρει στο νοσοκομείο γιατί το ασθενοφόρο αργεί να φτάσει. Στο σημείο παραμένουν διμοιρίες των ΜΑΤ

1922623_721403791226167_1579347368_n


Οι κάτοικοι αντιδρούν στην παράνομη διάνοιξη δασικών δρόμων εκ μέρους της εταιρείας και έχουν ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα καταγγελία διαμαρτυρίας.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.