Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ???


Δείτε την απόφαση που του έκανε τα μούτρα κρέας... Την ποινή της τριετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή ( πω πω ποινή... Καλέ το εξοντώσατε το παληκάρι) που είχε επιβληθεί από το εφετείο Αθηνών στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη, για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες την περίοδο που είχε λάβει το ποσό των 450.000 μάρκων ως χορηγία της Siemens, επικύρωσε το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του εφετείου έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Επίσης κρίθηκε ότι η καταδικαστική απόφαση δεν παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας, ούτε τον απαραβίαστο κανόνα της δίκαιης δίκης όπως υποστήριζε ο κ. Μαντέλης.

Υπενθυμίζεται, ότι το Μάιο του 2010 ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής ο Τάσος Μαντέλης κατέθεσε ότι ήταν αποδέκτης δύο εμβασμάτων ύψους 200.000 και 250.000 μάρκων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι είχαν ανοιχθεί στο όνομα του κουμπάρου του Γιώργου Τσουγγράνη με τον κωδικό «A. Rocos».

Κατά του ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Μεταφορών το ποσό των 450.000 μάρκων ήταν προεκλογική χορηγία της Siemens.

Τσουγγράνης.... Ρόκος... Μαντέλης... Τρία λαμόγια σε ένα κι αυτό κυκλοφορεί ελεύθερο. όσο για το χρήμα... Δε βαριέσαι αδερφέ... Απ το Θεό θα τόβρει... Η Ελληνική πολιτεία είναι πολύ Large για ν' ασχολείται με τέτοιες μικροπρέπειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.