Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Το έγκυρο “Ρομαντζο” της Κυριακής, κυκλοφορεί με δώρο μυθιστόρημα.



Εάν είναι δυνατόν! 

 

Εάν δεν υπήρχε και το “Ρομάντζο”, το Βήμα θα ήταν η πρώτη μυθιστορηματική εφημερίδα σε συνέχειες…

 

 

 

Όχι βέβαια πως είναι πρωτόγνωρο για τον εν λόγω όμιλο, αφού στην πολυετή ιστορία του έχει καταγράψει μυθιστορηματικές επιτυχίες:

-Την ηρωϊκή αντίσταση των ναζί στο Βερολίνο που κατατρόπωνε τους Σοβιετικούς.

-Το πραξικόπημα που έσωσε την Ελλάδα από αιματοχυσία.

-Το θαυματουργό νερό του Καματερού.

-Την συνάντηση Καραμανλή – Ερντογάν που έγινε σε παράλληλη διάσταση, τα σούπερ σχολεία του… Γιώργου, το εθνοσωτήριο μνημόνιο κλπ κλπ.

Αυτό όμως που γίνεται τις τελευταίες 7 ημέρες, δεν θα το έκανε ούτε ο Τόλκιν…

 

Το Βήμα την περασμένη Κυριακή “αποκαλύπτει” ότι ο Καραμανλής έβαλε βέτο για τον Στουρνάρα… Εννοείται ότι ο Καραμανλής δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ούτε με το Βήμα, ούτε με τον Στουρνάρα.

 

Τα Νέα την Δευτέρα, εγκαλούν τον Καραμανλή που τα έβαλε με τον Στουρνάρα και το διέρρευσε στο …Βήμα!

Μέσα στην εβδομάδα, αφού η Ντόρα επί έναν μήνα έχει σπάσει τα νεύρα του Καραμανλή για να βρεθούν, ο δεύτερος κάνει το λάθος και δειπνεί. Αμέσως η Ντόρα το σφυράει και οι μυθιστοριογράφοι αρχίζουν το ρομάντζο νούμερο 2.

 

 Ο Καραμανλής που διέρρευσε στο Βήμα ότι διέρρευσε στο Μαξίμου ότι θα …διαρρεύσει από το κόμμα εάν παραμείνει ο Στουρνάρας, διαρρέει ότι έφαγε με την Ντόρα και μενού είχαν τον Σαμαρά, που διαρρέει ότι θα βάλει τον Στουρνάρα στο επικρατείας.

 

Ευτυχώς που υπάρχει το “Ρομάντζο” για να διαβάζουμε και καμμιά πραγματική ιστορία. Έχουμε πήξει στην εικονική πραγματικότητα του μνημονίου…

 

 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.