Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Βιντεο: Πήρε μαχαίρι μπροστά στην κάμερα του Παπαδάκη ο πατέρας της οικογενείας στο Κορδελιό!


Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από την παρολίγο νέα τραγωδία στο Κορδελιό, με θύματα ένα 5χρονο αγοράκι και τη γιαγιά του, μέλη οικογένειας με οικονομικά προβλήματα, που διεσώθησαν από την πυροσβεστική από μονοκατοικία που παραδόθηκε στις φλόγες.



Λίγα 24ωρα μετά τον άδικο χαμό της 13χρονης Σάρας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις που προήλθαν από το μαγκάλι, μια νέα τραγωδία «χτυπά» την Θεσσαλονίκη εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.



 Ο πατέρας της οικογένειας, ένας άνδρας με ειδικές ανάγκες, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, πως δεν χρωστούσε περισσότερα από 1.000 ευρώ στην ΔΕΗ (περίπου 7 μήνες όπως είπε ο πατέρας), ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής να λάβει επίδομα αναπηρίας.


O πατέρας του μικρού παιδιού στην εικόνα και μόνο του καμένου σπιτιού του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Γ.Παπαδάκη, εκφράζοντας με δάκρυα το παράπονο και την αγανάκτηση του για αυτήν την κατάληξη της οικογένειας του εξαιτίας της κρίσης και της αδιαφορίας της πολιτείας.

Η φόρτιση του πατέρα ήταν τέτοια που κάποια στιγμή πήρε ένα μαχαίρι μπροστά στην κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου. Τελικά, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.




 





ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.