Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Η αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο με τον Παύλο Φύσσα προκάλεσε σάλο στα social media


 


Με τη φωτογραφία του Παύλου Φύσσα να φιγουράρει ανάμεσα στον Γρηγόρη Λαμπράκη, τον Σωτήρη Πέτρουλα και Νίκο Τεμπονέρα, η Νεολαία του ΠΑΣΟΚ δημιούργησε μία αφίσα για την 40η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.



Στην αφίσα, η οποία έχει προκαλέσει έντονη κριτική στα social media, κυριαρχεί το σύνθημα «Σήμερα πεθαίνει ο φασισμός», αλλά και το μήνυμα της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού και της ρατσιστικής κοινωνικής βίας.


Παράλληλα, τη φωτογραφία συνοδεύουν τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου  
 «Η Δημοκρατία, η Ελευθερία, η Εθνική Υπερηφάνεια δεν είναι ποτέ δώρο. Είναι απόκτημα και αποκτάται με αγώνα κάθε μέρα. Είναι θέμα μόνιμου Αγώνα».





 


Ωστόσο, η αφίσα φαίνεται πως έχει προκαλέσει την κοινή γνώμη με έντονες κριτικές να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τα social media, μιλώντας για οικειοποίηση των νεκρών
.
«Καπηλεύεστε νεκρούς που δεν ήταν δικοί σας ποτέ... κόμμα του 3%... αστείοι» σχολιάζει κάτω από το συγκεκριμένο post στο Facebook ένας χρήστης.
Την ίδια στιγμή, ένας άλλος με ειρωνικό ύφος αναρωτιέται αν θα κατέβουν οι ίδιοι στην πορεία
.
ΟΥΣΤ | Ο Παύλος Φύσσας στην αφίσα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ για το Πολυτεχνείο

Τόσους ήρωες εχει το Πασοκ να βάλει στην αφίσα.Τον Ακη,τον Μαντέλη,τον Πάγκαλο,τον ΓΑΠ,τους Αριστερούς βρήκε να βάλει;

 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.