Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΓΩΓΗ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ "NEWSBOMB"

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος 
καταθέτοντας αγωγή κατά της εφημερίδας NEWSBOMB και του ομώνυμου site για συκοφαντική δυσφήμηση. Αφορμή δημοσίευμα που τον παρουσίαζε... πρωταγωνιστή σε σκάνδαλο παραχώρησης δημόσιας γης. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα βγήκε στις 12 Οκτωβρίου με πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο «Μέγα σκάνδαλο… Ιορδάνης Χασαπόπουλος… 


Του παραχωρήθηκε δημόσια γη με 758 ευρώ το χρόνο – Νέο Βατοπέδι στην Ξάνθη» ενώ ανέφερε ότι οι γνωριμίες του δημοσιογράφου με υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα του εξασφάλισαν το προνόμιο να πάρει δημόσια έκταση 25 στρεμμάτων στην Ξάνθη έναντι χαμηλότατου τιμήματος.


 Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα το οποίο θεωρεί άκρως συκοφαντικό από την αρχή μέχρι το τέλος και το οποίο προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή του.

 Στην αγωγή κατά της εφημερίδας ο δημοσιογράφος του MEGA, εξηγεί ότι η παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ξάνθη έγινε με απολύτως νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες αφού τα στοιχεία είναι όλα δημοσιευμένα στην Διαύγεια ενώ η τιμή εκκίνησης προέκυψε σε δημοπρασία της Επιτροπής Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών Ξάνθης. 


Μάλιστα επισημαίνει ότι το θέμα που ανακάλυψε η εφημερίδα αφορά μίσθωση της έκτασης κι όχι παραχώρηση.


  




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.