Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αλλη μου έδειξες , κι αλλη μου έβαλες !


Γράφει ο
Θόδωρος Γαλανόπουλος
 
 
Κοιτάξτε, κόμματα με αρχηγό αλλά χωρίς κανέναν οπαδό έχουμε δει πολλά, αλλά κόμμα που και να είναι στην εξουσία και να διαθέτει αρκετούς βουλευτές, αλλά χωρις σχεδόν κανέναν οπαδό αυτό είναι νεοελληνική πατέντα! Πασοκ! 
Κάντε μια βόλτα σε ολη την πόλη γύρω –γύρω και ρωτάτε τον κόσμο, πιο εύκολα θα βρεις έγκυο γυναίκα με τρίδυμα, παρά πασοκτζη ψηφοφόρο! 
 
 
Κι όμως το Πασοκ κυβερνάει και διορίζει και έχει και αρχηγό! Ποιον εκπροσωπεί άραγε ο κος Βενιζέλος με τον εγωισμό του την υπεροψία και τη ξινή ματαιοδοξία που τον διακατέχει; δεν ξέρω! Και τι περιμένει να συμβεί στο κόμμα και στον ίδιο με το ρυθμό που προχωρεί η εντολοδόχος κυβέρνηση που συμμετέχει; 
 
 
Βέβαια δεν είναι ο πρώτος κατεδαφιστής του Πασοκ! Ο Γιώργος είναι ο χειριστής της μπουλντόζας που ξεθεμέλιωσε το Πασοκ και το ανέλαβε ο Βαγγελας το σαράβαλο και το άραξε στο γκαραζ της ΝΔ για επισκευή! 
 
 
Εκεί όμως συμμετείχε σε όλες τις φάπες που ρίξανε στον Ελληνικό λαό και είναι φυσικό και επόμενο τους ψηφοφόρους του Πασοκ να μην τους εκφράζει κατά κανένα τρόπο η ασκούμενη πολιτική της κυβέρνησης όσο κι αν μας λέει ο Βαγγελας ότι είναι αναγκαία! 
 Και η θυσία της Ιφιγένειας μπορεί να ήταν αναγκαία , αλλά εμάς δεν μας πάει καθόλου αυτός ο ρόλος ….
 
 
 Ο κάθε ένας ψηφοφόρος κάνει το κουμάντο του και έτσι για να μη γελιόμαστε το δημιούργημα που λέγεται Συριζα είναι 80% Πασοκ και μετά όλα τα υπόλοιπα της αριστερας και όχι μόνο …!
 
 
 Οπότε μπουλούκο μου, τι πιο φυσικό, αφού όλα τα πρόβατα λακισανε από το μαντρί, να την κοπανήσουν και οι τσοπάνηδές σου να πάνε να βρουν τα ζωντανά τους κατά το Συριζα! 
 
 
 Γιατί, μια- δυο επιλογές έχουν οι γητευτές των ψήφων! Όποια πηγαίνει στον καθέναν… Δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον σε ένα κόμμα που υπάρχει μόνο στην ..ιστορία! Τώρα αν θα πέσει η κυβέρνηση συνεργασίας, και αυτό είναι μέσα στη λογική των ημερών! 
 
 
Μια κυβέρνηση που δεν έχει καμιά σχέση με αυτά που υποσχέθηκε σε αυτούς που την ψήφισαν και σε αυτούς που συμμετείχαν μπορεί να μην θέλει και η ίδια να συνεχίζει να υπάρχει … Ποιον να πρωτοαντέξει και ο ψηφοφόρος και ο βουλευτής;
 
 
 Τον Άδωνη που δεν άφησε πέτρα απάνω στην άλλη και κοντεύει να κλείσει ολόκληρο το σύστημα της υγείας της χώρας; Τον υπουργό παιδείας που τώρα ανακάλυψε και είδε τα πανεπιστήμια να τα έχουν ξεφτιλίσει οι πάντες και απο το ένα λάθος πάει στο άλλο; 
 
 ΄Η τον υπουργό οικονομικών που θα μας αφήσει ξεπαγιασμένους για μια ακόμα φορά, έτσι για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια της Ευρώπης που θέλουν να μας τιμωρήσουν για το ζεστό και ηλιόλουστο καλοκαίρι μας που ζηλεύουν; ; 
 
 
 Κύριε Βενιζέλο μου και ζευγάρια χωρίζουν και συνεταίροι και φίλοι και εραστές! Πόσο μάλλον στελέχη και βουλευτές κομμάτων όταν δουν ότι δεν υπάρχει τίποτε μέσα σε κάποιο κόμμα από αυτά που πίστευαν και από αυτά που έκαναν τον λαό να του ψηφίσει και να τους στείλει εκπροσώπους του στη Βουλή! Να σας το πω και πιο απλά; Δεν φταίει ο Συριζα που μαζεύει τα μπάζα, εσείς φταίτε που κατεδαφίσατε το μαγαζί μαζί με τις κολώνες του! 
 
 
 Άνεργοι και άστεγοι πολλοί σε αυτή τη χώρα! Για ελατέ πουλάκια μου να δείτε τι ωραία που περνάμε! Για ελάτε εδώ ! 


Θόδωρος Γαλανοπουλος 




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.