Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία γονιού ενάντια στα ιδιωτικά ΚΨΜ στο ΚΕΝ Θήβας



 Οταν ο ελληνικός στρατός βάζει πλάτη στον ιδιώτη για να κονομήσει εις βάρος των φαντάρων και των οικογενειών τους.

 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΨΜ ΣΤΟ ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ

 
Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΗΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ  ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΨΜ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕ;





Καλησπέρα. Πήρα σαν αφορμή το άρθρο σας της 29ης Νοεμβρίου 2013 για τα ΚΨΜ του στρατοπέδου της Θήβας. Φαντάζομαι πως κάποιος ή κάποιοι με απώτερο σκοπό την ΜΙΖΑ (και όχι την υγεία αλλά και την οικονομική κατάσταση των φαντάρων) σκέφτηκαν τα ιδιωτικά ΚΨΜ!
 Μίλησαν δηλ. με την γνωστή αλυσίδα και με αντιπρόσωπο στην Θήβα νέα επικερδή ΚΨΜ!!!


Την πρώτη λοιπόν Κυριακή που λειτούργησε το επισκεπτήριο των φαντάρων κάνανε χρυσές δουλειές! Με ένα πρόχειρο λογαριασμό, 2.088 φαντάροι επί 2 τουλάχιστον γνωστούς μας κάνει 4.176 επισκέπτες. Συν τους 2088 φαντάρους ίσον 6.264 άτομα!!! Αν βγάλουμε κάποιους που λόγω απόστασης δεν ήρθαν ας πούμε 5.000. Έ, ρε γλέντια. Και σιγά μην ξέρουν τα παιδιά πως ΚΤΧ στις τυρόπιτες σημαίνει καταψυγμένη!



Η μεγάλη αλητεία όμως έγινε το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ όπου γυρνώντας οι φαντάροι από την έξοδο τους απαγόρευσαν να βάλουν στην μονάδα οτιδήποτε φαγώσιμο κατασχέτοντας τα σχετικά, σουβλάκια, κρουασάν, σοκολάτες κλπ.



Χωρίς να σκεφτούν αν τα είχαν αγοράσει από το υστέρημα τους ή των γονιών τους. Φεύγοντας μετά την ορκωμοσία θα τους τα επιστρέψουν; Ντροπή.




Τέλος, καταλαβαίνω ότι πήρα αρκετό από τον πολύτιμο χώρο σας. Πήρα την ευκαιρία όμως για να τα γράψω αυτά από το φυλλάδιο που μοιράζατε την Κυριακή στο πρώτο επισκεπτήριο αλλά και από την σελίδα σας στο Ιντερνέτ.
Θα μπορούσα να γράψω και στην σελίδα του στρατού ή και αλλού αλλά φοβάμαι μετά για το παιδί μου.



Ευχαριστώ για την φιλοξενία.



 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com




ΠΗΓΗ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.