Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Μια νεκρή και δύο αγνοούμενοι στη Ρόδο από τις πλημμύρες

Μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.

 
Όπως διευκρινίστηκε δεν έχει σχέση με τα δύο άτομα που αγνοούνται και γίνονται ακόμη έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πρόκειται για δύο εκπαιδευτικούς, έναν 50χρονο άνδρα και μια 30χρονη γυναίκα, οι οποίοι επέβαιναν μαζί με έναν 30χρονο συνάδελφο τους σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση από το Παραδείσι προς την Κρεμαστή.

Όταν έφτασαν στο ποτάμι, το αυτοκίνητό τους άρχισε να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Και οι τρεις βγήκαν για να σωθούν, αλλά τα κατάφερε μόνο, ο 30χρονος. Για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση, ενώ αύριο θα μεταβεί στο νησί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με Super Puma.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πληγείσες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, περιοχές της Ρόδου, έπειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος της Ρόδου μιλώντας στο enikos.gr τόνισε ότι από την θεομηνία έχουν σημειωθεί ζημιές τόσο στο δίκτυο του ΟΤΕ  όσο και της ΔΕΗ με αποτέλεσμα οι επικοινωνίες να γίνονται μόνο μέσω κινητών τηλεφώνων ενώ ταυτόχρονα αρκετά σπίτια έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.





 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.