Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Θεσπίστηκε Βραβείο Τηλεοπτικής Ερμηνείας Χρυσαυγίτικου Διαλόγου!...(σσ εχουν καταλάβει οι ανοητοι της παρα φυσιν συγκυβερνησης οτι γελοιοποιουνται με τις αθλιοτητες που επιβαλλουν στα κανάλια;)

Η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών, σε συνεργασία με την ΕΣΗΕΑ, ανακοίνωσε την...


καθιέρωση βραβείου για τους δημοσιογράφους  που πετυχαίνουν τις καλύτερες επιδόσεις στην ανάγνωση συνομιλιών των μελών της Χρυσής Αυγής. 

Στόχος του νέου βραβείου είναι να τιμήσει εκείνους που συνέβαλαν αποφασιστικά στην καλλιέργεια του δραματουργικού αισθητηρίου του τηλεθεατή και τίμησαν τον απομαγνητοφωνημένο διάλογο της ΕΥΠ, ανάγοντάς τον από απλή διεκπεραίωση σε μια μορφή τέχνης.Οι ερμηνευτές, θα διαγωνιστούν στις εξής κατηγορίες:

 Καλύτερη Κύρια Ερμηνεία, Καλύτερος Β’ Ρόλος, Ντουέτο, Σωστότερες Παύσεις, Καλύτερο Ύφος Υποκόσμου και Καλύτερη Χρήση των Αποσιωπητικών πριν την Κωδική Λέξη. 
Επίσης πρόκειται να δοθεί και ένας ειδικός έπαινος Κλαμμένου Πατέλη.
  


Ειδική επιτροπή από ηθοποιούς, παρουσιαστές και διευθυντές ειδήσεων, θα παρακολουθήσει τις ερμηνείες τις εβδομάδας στα δελτία ειδήσεων και τις δημοσιογραφικές εκπομπές και θα ανακοινώσει τους νικητές κατά τη διάρκεια ειδικής πανηγυρικής τελετής το βράδυ της Κυριακής...


(Λεζάντα: Ένα χρυσό μικρόφωνο, θα περιμένει τους νικητές κάθε κατηγορίας στην εκφώνηση των διαλόγων).
Νίκος Ζαχαριάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.