Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Άστοχη έφοδος της αστυνομίας στο Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
Κλιμάκιο της αστυνομίας και του ΕΟΦ πραγματοποίησε έλεγχο στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΜΚΙΕ στο Facebook, με την αιτιολογία ότι υπήρξε καταγγελία στο τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της ΓΑΔΑ περί ανεξέλεγκτης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε ναρκομανείς! Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού κάνει λόγο για σκευωρία και κατευθυνόμενες καταγγελίες, σημειώνοντας παράλληλα ότι αυτές δεν μπορούν να σταματήσουν τη δράση του.
 
"Είναι απορίας άξιο ποιος έκανε την καταγγελία για την διακίνηση ναρκωτικών. Δεν θα δώσουμε τροφή σε διάφορα σενάρια, εμείς απλά θα πούμε αυτό που λέμε εδώ και 2 χρόνια, «Κανένας μόνος του στην κρίση». Ας δώσει λύση το υπουργείο υγείας και η κυβέρνηση ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη των κοινωνικών ιατρείων και φαρμακείων.
 Πάνω από 3,000,000 συμπολίτες μας δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας. Θα κάνει κάτι επιτέλους η κυβέρνηση?", σημειώνεται σε ανάρτηση του ΜΚΙΕ.
 
Επίσης, ενημερώνει πως το κλιμάκιο αστυνομίας και ΕΟΦ αποχώρησε και ευχαριστεί τους δεκάδες πολίτες για τα μηνύματα συμπαράστασης.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις προχθές ο εκπρόσωπος του Κοινων.ικού Ιατρείου Γιώργος Βήχας είχε απευθύνει κάποιες ερωτήσεις προς τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

 Οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ της σημερινής αστυνομικής επέμβασης και της ενόχλησης που μπορεί να δημιούργησε ο καρδιολόγος του ΜΚΙΕ στον υπουργό με τις καίριες πλην αναπάντητες ερωτήσεις του, τη θεωρούμε άτοπη, καθώς όπως όλοι οι έλληνες πολίτες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξαρτησία των διωκτικών και των δικαστικών αρχών. !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.