Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τσοχατζόπουλος…. Καλά… Και που πήγαν τα 15 τρις δραχμές (44,1 δις €) του πακέτου Σαντέρ 2000-2006????



Δεν καταδικάστηκε, έτσι απλά ο Τσοχατζόπουλος…. Για μια παρατεταμένη περίοδο σαπίλας, μίζας και διαφθοράς, φαγώθηκαν λεφτά, ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ με τα τσουβάλια. Μια περίοδος σαπίλας που ακόμα συνεχίζει να συγκυβερνά φασιστικά με τα τσιράκια της και με ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. 
 
Η ίδια γαλαζιοπράσινη συμμορία που έχει το θράσος να παίζει και θέατρο …αντιναζισμού!!!!
 
  Δεν είναι έτσι απλά, μόνο ο Τσοχατζόπουλος και το μαύρο χρήμα των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Ένα από τα πολλά πακέτα της δήθεν σύγκλησης, τύποις και ουσία ΔΑΝΕΙΑ, ήταν και τα 15 τρισεκατομμύρια δραχμές (44,12 δισεκατομμύρια ΕΥΡΩ) του «πακέτου Σαντέρ» του 1999, για την εξαετία 2000 – 2006. 
 
Τρελά λεφτά για έργα υποδομών που δεν έγιναν. 
 
 
 
Το μόνο που έγινε, ήταν η μοιρασιά στις κουτάλες και υποκουτάλες και εν μέρει στους αχόρταγους και ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ εργολάβους. 44,12 δις ΕΥΡΩ, μόνο από ένα πακέτο!!!!
 
 
  Βάλτε τώρα κάτω τις «υποδομές» που…. απολαμβάνετε και πείτε και σε μένα. Σε ποιες λακκούβες, σε ποια λιμάνια, σε ποια έργα πολιτισμού χρησιμοποιήθηκαν, αλλά με τύφλωσαν και δεν μπορώ να τα δω, νατ΄ απολαύσω??? Για ποια έργα φαντάσματα με καλούν και μου κλέβουν σύνταξη αναπηρική, με 36,5 χρόνια ασφαλισμένου εργασιακού βίου και άλλα 5 ανασφάλιστου???
 
  Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος…. Είναι οι ατιμώρητοι ΚΟΠΡΙΤΕΣ της ΝΔ, του όσο έχουν απομείνει ΠΑΣΟΚ, του απορροφητήρα πράσινων πολιτικών καθικιών ΣΥΡΙΖΑ κλπ πολιτικών καθαρμάτων, που από ξεβράκωτοι, έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως αρχηγοί ιδιόκτητων κομμάτων!!!!
 
 
 Είναι συνένοχοι. ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σάπιο πολιτικό σύστημα ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟ και συνεχίζει να είναι ΛΗΣΤΡΙΚΟ με εναλλακτικούς αντιλαϊκούς τρόπους. Συνεχίζουν να θησαυρίζουν οι νεόπλουτοι ολιγάρχες και να καταδικάζουν ένα λαό σε αργό θάνατο.
 
  ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΝΤΕΡ: «….Αρκετά τρισεκατομμύρια (δραχμές) θα κατευθυνθούν στη γεωργία, στη βιομηχανία, στην ενέργεια, στην υγεία, στην παιδεία, στον…. πολιτισμό…!!!!« ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΝΤΕΡ: «….Ικανό ποσό θα διατεθεί στη παιδεία και στην ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας και του ίντερνετ από την…. κοινωνία…!!!!!«
 
  Πες μου μωρή ξεφτίλα κοινωνία…. Δεν σε ρωτώ για τα κονδύλια. Αυτά πρόλαβαν και τα ενσωμάτωσαν και τα απορρούφηξαν οι γαλαζιοπράσινες πουτάνες. Από νέες τεχνολογίες και ίντερνετ, πήρες τίποτα ή τα έφαγε και αυτά μόνοι του ο Πάγκαλος με Καραμανλή και Βενιζέλο και Αλογοσκούφη και Λοβέρδο και Βουλγαράκη και Παπακωνσταντίνου και όλα τα γνωστά ζόμπι????
 
  Υπουργοί… Βουλευτές, γιοι υπουργών και βουλευτών και εγγόνια και δισέγγονα. Όλοι τους μαζί τα φάγανε κι΄εμείς ανάπηροι και από στραμπουλήγματα κατά πόδας, στις λακκούβες των ανύπαρκτων υποδομών τους. 
 
 
Κι΄ εμείς, νηστικοί χωρίς μεροκάματα, στα φαντάσματα εργοστασίων που έκλεισαν και πήγαν στα Τίρανα, στα Σκόπια, στη Σόφια…
 
  Ρουφιάνοι. Ο λαός σας έχει καταδικάσει όλους. Όλοι είστε ένοχοι και συνένοχοι. Είστε το χειρότερο πολιτικό αληταριό, που υπήρξε ποτέ σ΄ αυτόν τον τόπο. Ο λαός δεν συμμετέχει στο κάλπικο θέατρο που στήνετε με διάφορες σαχλές παραλλαγές. Θα έρθει η ώρα και η στιγμή, που θα ψάχνετε λακκούβες να κρυφτείτε. Μέχρι τότε το μίσος θα φουντώνει και ο λαός θα σας τα πάρει όλα πίσω. 
 
 
Μέχρι δεκάρα…. Μέχρι σέντσι, από όσα παράνομα απορρούφηξαν…. Κι΄ εμείς πακέτο θα σας κάνουμε.


 ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.