Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το επίμαχο e-mail της τρόικας



Ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή


Το Real.gr παρουσιάζει κατά αποκλειστικότητα το e-mail που έστειλαν οι εκπρόσωποι των δανειστών στο υπουργείο Οικονομικών και προβλέπει «λουκέτο» σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ, χωρίς αποζημίωση των εργαζομένων. 
 
 


Το e-mail στάλθηκε στη Γενική Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, κ. Χριστίνα Παπακωνσταντίνου.





 
 
 
 Aναλυτικά στο επίμαχο e-mail της τρόικας αναφέρεται:


Αγαπητοί,

Με τις επικείμενες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρει το γραφείο ανθρωπίνων πόρων στις ΕΑΣ, ΛΑΡΚΟ και ΕΛΒΟ, σας επισυνάπτω περίληψη των παρουσιάσεων και των όρων των συμβούλων.

Περιλαμβάνουν σύντομη περίληψη των σεναρίων που έχουν εξεταστεί, συζητηθεί και απορριφθεί αλλά και την τελική πρόταση για κάθε εταιρεία. 



Τα κείμενα είναι αποτέλεσμα σημαντικής δουλείας και μακρών συζητήσεων μεταξύ όλων των μελών, κατά τη διάρκεια των οποίων μελετήσαμε όλες τις πιθανές οικονομικές, νομικές, κοινωνικές και πολιτικές πτυχές και επιπτώσεις.

Το γραφείο ανθρωπίνων πόρων επιθυμεί να συζητήσει τις προτάσεις με τις ομάδες σας ώστε να βρεθεί βιώσιμη και συνετή λύση για κάθε εταιρεία. 




Για αυτό το λόγο, είμαστε ευπρόσδεκτοι στην πρότασή σας για τηλεφωνική διάσκεψη αυτήν την Πέμπτη 29 Αυγούστου, σε συμφωνημένη ώρα. 





Περιμένουμε την αντίδρασή σας

Με εκτίμηση,

Χριστίνα Παπακωνσταντίνου
Γενική Γραμματέας
υπουργείου Οικονομικών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.