Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

Την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει την απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου για το αν θα γίνει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ή όχι, ρεπουμπλικανός γερουσιαστής «πιάστηκε» από τον φακό της Washington Post να παίζει… πόκερ στο iPhone του!







Μπορεί η χθεσινή ακρόαση στη Γερουσία να ήταν σημαντική για το τι μέλλει γενέσθαι στη Συρία, αλλά υπήρχαν και άνθρωποι που… βαριόντουσαν!






Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γερουσιαστής Τζον ΜακKέιν που ο φακός της φωτογράφου της Washington Post, Melina Mara τον «τσάκωσε» να περνάει την ώρα του παίζοντας online πόκερ από το κινητό του τηλέφωνο.



Η φωτογραφία φυσικά έκανε το γύρο του Twitter με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο Τζον ΜακKέιν, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα γράφοντας (με σαφώς ειρωνικό τόνο) στο λογαριασμό του: «Σκάνδαλο! Πιάστηκα να παίζω παιχνίδι στο iphone κατά την τρίωρη συνεδρίαση της Γερουσίας - Και το χειρότερο από όλα: Έχασα!».





Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.