Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

Την ώρα που όλος ο κόσμος περιμένει την απόφαση του αμερικανικού Κογκρέσου για το αν θα γίνει στρατιωτική επέμβαση στη Συρία ή όχι, ρεπουμπλικανός γερουσιαστής «πιάστηκε» από τον φακό της Washington Post να παίζει… πόκερ στο iPhone του!Μπορεί η χθεσινή ακρόαση στη Γερουσία να ήταν σημαντική για το τι μέλλει γενέσθαι στη Συρία, αλλά υπήρχαν και άνθρωποι που… βαριόντουσαν!


Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γερουσιαστής Τζον ΜακKέιν που ο φακός της φωτογράφου της Washington Post, Melina Mara τον «τσάκωσε» να περνάει την ώρα του παίζοντας online πόκερ από το κινητό του τηλέφωνο.Η φωτογραφία φυσικά έκανε το γύρο του Twitter με αποτέλεσμα λίγο αργότερα ο Τζον ΜακKέιν, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα γράφοντας (με σαφώς ειρωνικό τόνο) στο λογαριασμό του: «Σκάνδαλο! Πιάστηκα να παίζω παιχνίδι στο iphone κατά την τρίωρη συνεδρίαση της Γερουσίας - Και το χειρότερο από όλα: Έχασα!».

Να επιτεθούμε στη Συρία; Τα ρέστα μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.