Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Επικίνδυνα τούβλα


Τούβλα επικίνδυνα αποδείχτηκε ότι είναι ο Σα(χλα)μαράς και ο Βενιζέλος. 
 
 
Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει τίποτα από τη δολοφονία του Π. Φύσσα. 
 
 
 
 
 
Ο Βενιζέλος μιλώντας για την Χ.Α. δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και ο Σα(χλα)μαράς δια του ανεκδιήγητου Λαζαρίδη, συνεχίζει να βάζει στο στόχαστρο τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντάς τον "ίδιο πράγμα με τη Χ.Α.
 
 

Ο Βενιζέλος, ως Πόντια πουτ@να, δεν θυμάται τον Λοβέρδο και τον Χρυσοχοΐδη να χρησιμοποιούν...
ορολογία Χ.Α. κατά των μεταναστών. Δεν θεωρεί ότι έριχναν νερό στο μύλο της νεοναζιστικής οργάνωσης.
 

Ο Σα(χλα)μαράς δεν θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει κάτι όταν έγινε γνωστό ότι οι μπάτσοι ψήφισαν μαζικά Χ.Α. Δεν κατάλαβε τίποτα από τις καταγγελίες, ότι οι 4 μπάτσοι της δύναμης ΔΕΛΤΑ ήταν παρόντες από την αρχή στο σημείο της δολοφονίας στο Κερατσίνι και δεν επενέβησαν, ως όφειλαν, με το που άρχισε η συμπλοκή.
 
 
 
Φαντάζομαι ότι ο Σα(χλα)μαράς θα έχει την ίδια μη αντίδραση όταν μάθει αργότερα σήμερα, ότι ένας από τους τύπους που πετούσαν πέτρες στους διαδηλωτές, δίπλα στους μπάτσους, στη συγκέντρωση που έγινε στο Κερατσίνι στις 18 του μηνός, συμμετείχε με τον Ρουπακιά στην κατασκήνωση στη Νέδα. 
 
 
Να συνειδητοποιήσει επιτέλους, δηλαδή, ο Σα(χλα)μαράς ότι η αστυνομία δρα παρέα με τους Χρυσαυγίτες.
 
 

Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση, προκειμένου να μην απειληθεί η συνέχιση του καταστροφικού της έργου, θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ώστε να παραμείνει στην εξουσία. Η προβοκάτσια είναι ένα τέτοιο μέσο.
 
 
 Η ακροδεξιά έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και σε δολοφονία για να πετύχει τους στόχους της. Και αυτά είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα.
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.