Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Στελέχη της ΧΑ: Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε
Την ώρα που το πανελλήνιο συγκλονίζεται από την δολοφονία του 34χρονου, Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ωρύονται δημόσια ότι δεν έχουν σχέση με το έγκλημα και δεν γνωρίζουν τον Γ. Ρουπακιά, τα τηλέφωνα ορισμένων, μεταξύ των οποίων και του κ. Μιχαλολιάκου έχουν πάρει φωτιά, όπως αποκαλύπτεται από τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους, που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική.«Μπράβο στον Ρουπακιά, μας έσωσε. Πρέπει να πετάξουμε γρήγορα τα πράγματα από τα σπίτια…», λένε οι… συνεργοί του δολοφόνου, οι οποίοι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι περισσότεροι από ένας. Ενώ αρχικά όπως σας είχαμε πει, μάρτυρες μιλούσαν για ένα ακόμα άτομο στο αμάξι, από τους διαλόγους προκύπτει ότι ήταν τουλάχιστον δύο άτομα στο όχημα του Ρουπακιά.


Τα μέλη της ΧΑ εκφράζουν στο τηλέφωνο την ανακούφισή τους, που ο 45χρονος δεν τους ανέμειξε στην απολογία του και συνεννοούνται για το πώς θα «ξεφορτωθούν» όπλα και ενοχοποιητικά στοιχεία.

Επικοινωνία Μιχαλολιάκου με υψηλόβαθμα στελέχη μετά τη δολοφονία ΦύσσαΤην ίδια ώρα, από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι  28 λεπτά μετά την δολοφονία διακεκριμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής»,


 φέρεται να επικοινώνησαν με τον Ν. Μιχαλολιάκο, ενώ κομβικό ρόλο στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ένας ασφαλιστικός σύμβουλος  από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος.ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.