Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...



Τρομαχτικές οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδό. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια μετά την άλλη. Ο ελληνικός λαός έχει συγκλονιστεί.


Ο υπουργός Νίκος Δένδιας ξεμπρόστιασε την Χρυσή Αυγή. Δεν μπορεί ένα κόμμα που υπηρετεί την κυβέρνηση εδώ και καιρό, να ανέβει τόσο στις δημοσκοπήσεις και να φτάνει ακόμα και το 15 τοις εκατό. 100 η αλεπού και 101 το αλεπουδάκι δεν γίνετε. 

Έτσι λοιπόν, στο παρά πέντε, εκεί που όλα πηγαίναν μια χαρά, ο υπουργός τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια τους. Και η δικαιοσύνη, αυτή που την πρώτη φορά τους έδωσε την άδεια να υπάρχουν, την δεύτερη φορά τους ενημέρωσε ότι είναι παράνομοι
 Κατά τα λεγόμενα του υπουργού η σύλληψη των μελών της ΧΑ αποτελεί ιστορική στιγμή, πρώτη και τελευταία, δεν έχει άλλη, μη περιμένετε. Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε δικαιοσύνη, σταθερότητα, όχι εκλογές. 

Την ανάπτυξη ξέχασε. Ο Σίμος Κεδίκογλου είπε ότι η Δημοκρατία έχει θεσμούς για την προστασία της και η Δικαιοσύνη θα ολοκληρώσει το έργο της. Αυτό να το πάρουμε ως υπόσχεση ή απειλή; Γενικώς όλοι οι κυβερνώντες έχουν τυφλή εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, εγώ πάλι όχι.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι στο σκάνδαλο εμπλέκονται και αστυνομικοί για τους οποίους επίσης εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης. Γιατί, πως να το κάνουμε, για να πιάσεις καλή θέση στο μπαρ, πρέπει να ξέρεις τον μπάρμαν. 


Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί έξω από την ΓΑΔΑ, διαμαρτυρόμενοι και απογοητευμένοι που δεν θα κυβερνηθούν και δεν θα εκπροσωπηθούν πλέον από ένα φασιστικό κόμμα. Πολλοί από αυτούς τους απογοητεύει το γεγονός ότι πλέον δεν θα έχουν τους μπράβους τους στη βουλή αλλά δεν αποκλείεται επίσης να είναι απλά βλαμμένοι.


Η υπόλοιπη Ελλάδα παρακολουθεί εμβρόντητη τις εξελίξεις έχοντας πέσει από τα σύννεφα. Παράλληλα όμως πάει και για ένα καφέ στο Ντακάπο, διότι ο κίνδυνος να κυβερνηθούμε από μια ναζιστική κυβέρνηση δεν υπάρχει πια και καλό είναι να το γιορτάσουμε με έναν διπλό εσπρέσο. 
Εκτός αυτού, φασιστική κυβέρνηση έχουμε, βολευόμαστε με αυτή, δεν θέλουμε άλλη.
Και έτσι σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα η κυβέρνηση ως άλλος Ράμπο, με μια κίνηση ματ, εξουδετέρωσε τον μέγα κίνδυνο και έτσι μπορούμε όλοι μας να έχουμε ένα ακόμα λόγο να την ξαναψηφίσουμε.

*****

Αυτό που φοβάμαι ξέρετε τι είναι;
 Το να θέσει η κυβέρνηση εκτός νόμου την Χ.Α. Γιατί τότε θα έχει χαθεί και η τελευταία ευκαιρία μας ως Έλληνες να αποδείξουμε ότι, μπορεί να πλανευτήκαμε για λίγο, μπορεί να χάσαμε για λίγο το δρόμο μας, αλλά εμείς οι ίδιοι πάλι με την ψήφο μας, να πετάξουμε τα φασιασταριά στη θάλασσα. Αυτό που έκανε τάχα η κυβέρνηση να το κάνει ο λαός. Τότε αυτή η νίκη θα είχε πραγματικά γούστο και μια γλύκα αξεπέραστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.