Τρίτη, 9 Ιουλίου 2013

Ηχηρό «χαστούκι» σε Στουρνάρα η απόφαση του Eurogroup

Τα ψέματα περί ανάκτησης της αξιοπιστίας τελείωσαν - 


Πώς και γιατί οι προπαγανδιστές κρύφτηκαν στο λαγούμι τους

Έκτοτε, χρειάστηκαν να περάσουν έξι και πλέον μήνες, ώστε οι ίδιοι προπαγανδιστές να έχουν βάλει σήμερα την ουρά κάτω από τα σκέλια, και να κάνουν πως δεν θυμούνται τι έλεγαν τότε και με τι ψέματα κορόιδευαν τον ελληνικό λαό. Θυμάστε την λυσσαλέα αντίδραση των ανθρώπων αυτών απέναντι σε λίγους αναλυτές και δημοσιογράφους στην Ελλάδα που είχαν το θάρρος να πουν τα πράγματα με το όνομά τους, μιλώντας για τμηματική καταβολή των δόσεων προς την χώρα μας, αυστηρή εποπτεία και μηδενική αξιοπιστία των ελληνικών αρχών στο εξωτερικό, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα; 


Η απόφαση του χθεσινοβραδυνού Eurogroup ήταν ένα ηχηρό ράπισμα προς όλους όσους πουλούσαν φίκια για μεταξωτές κορδέλες στον ελληνικό λαό.
Ο εξευτελισμός στον οποίον συνεχίζουν να υποβάλουν την Ελλάδα οι δανειστές της και η Τρόικα, έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο. 

Η χθεσινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης σημαίνει ότι ακόμα και τα 8,1 δις που ήταν η υποδόση της δόσης των 50 και πλέον δις του περασμένου Δεκεμβρίου, θα καταβληθούν σε ακόμα μικρότερες υποδόσεις! Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά. 

Και φυσικά, την ίδια ώρα που οι προπαγανδιστές του Υπουργείου Οικονομικών και του Μαξίμου κάνουν σήμερα την πάπια αποφεύγοντας να σχολιάσουν την απόφαση του Eurogroup, τα ΜΜΕ της διαπλοκής κάνουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν! 


Άλλαξαν σήμερα την ημερήσια αντζέντα, χωρίς να λένε κουβέντα για το τι σημαίνει η απόφαση αυτή για την χώρα μας: δηλαδή ακόμα ένας πλήρης εξευτελισμός και διασυρμός της Ελλάδας και το σκάσιμο της "φούσκας" περί δήθεν αξιοπιστίας που ανέκτησε η γερμανόφιλη κυβέρνηση Σαμαρά στο εξωτερικό. 

Τα ψέματα τελείωσαν.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.