Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ας ξαναγράψουμε ιστορία!

Οφείλουμε να αντιληφθούμε πλέον όλοι οι Έλληνες ότι δεχόμαστε πολυμέτωπη επίθεση! 

 

Επίθεση εναντίον της χώρας, του Έθνους, της ζωής μας, της ζωής των παιδιών μας. Αυτό πρέπει να να το καταλάβουμε όλοι από την άκρα δεξιά έως την άκρα αριστερά. 

 

Στην επίθεση που υφιαστάμεθα ως λαός συμμετέχουν πέραν των Τροϊκανών και της Κυβέρνησης όλοι ανεξαιρέτως οι Βουλευτές και οι πολιτικοί παρατρεχάμενοι οι οποίοι έχουν γαντζωθεί σε θέσεις εξουσίας και ανεχόνται τους εχθρούς της χώρας και του έθνους, που διαλύουν την οικονομία, ξεπουλούν την χώρα και τις ελπίδες δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων και καταστρέφουν τις ζωές μας!

 

 

Εάν τα κόμματα της αντιπολίτευσης εννοούν στο ελάχιστο ότι ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουν! Σύσσωμη η αντιπολίτευση να καλέσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να περικυκλώσουν Βουλή.


 Να κατέβουν μαζί όλοι οι Βουλευτές και αρχηγοί των κομμάτων, χωρίς κομματικές σημαίες με μόνον την Ελληνική σημαία και να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην συνεχιζόμενη προσπάθεια υποδούλωσης της χώρας και της ολοσχερούς καταστροφής της. Να παραμείνουμε όλοι μαζί έξω από την Βουλή, μέχρι να φύγουν οι υπαίτιοι της καταστροφής.


Να παραμείνουν μέσα στην Βουλή μόνο οι υπαίτιοι που οδηγούν την Ελλάδα και το έθνος των Ελλήνων στον αφανισμό με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον τους και το συμφέρον των ντόπιων και ξένων αφεντικών τους! Τώρα είναι η ώρα! Αλλιώς είναι όλοι τους ίδιοι! Από τους Τσίπρες, έως τους Μιχαλολιάκους!


 Εχθροί της Ελλάδας και των Ελλήνων! Η ιστορία δεν θα μιλά πλέον μόνον για Κυβέρνηση «Τσολάκογλου», αλλά για Βουλή «Τσολάκογλου»!!!


Λυπούμαστε αν στεναχωρούμε κάποιους φίλους μας (φιλτάτη δε αλήθεια) που ακόμη είναι σε διάφορα κομματικά μαντριά. Από εμάς τέρμα η ανοχή προς τα δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα από εδώ και πέρα τους θεωρούμε όλους συννένοχους και θα έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση.


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.