Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ - Με άμεσο λουκέτο απειλείται το Ωνάσειο - Σε έκτακτη συνέλευση οι γιατροίΜε λουκέτο και μάλιστα άμεσα κινδυνεύει το Ωνάσειο. Οι γιατροί έχουν κηρύξει για σήμερα Πέμπτη στάση εργασίας (9 - 11 π.μ.) και καλούν τα μέλη τους σε έκτακτη συνέλευση...
Η Επιστημονική Επιτροπή Ιατρών Ωνασείου ενημέρωσε τα μέλη της μέσω e mail για την έκτακτη συνέλευση, καθώς μετά την συνάντησή της με τη διοίκηση του νοσοκομείου, συζητήθηκε ακόμα και το θέμα του «αιφνίδιου θανάτου» του Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.Η ανακοίνωση που κοινοποίησε η Επιστημονική Ενωση Ιατρών του Ωνασείου έχει ως εξής:

 
«Μέλη του ΔΣ της ΕΕΙ, παρέστησαν σήμερα 9.7.13 σε συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, τον Γενικό Διευθυντή, τους συντονιστές των τομέων και διευθυντές των καρδιοχειρουργικών τμημάτων, με θέμα την οικονομική κατάσταση του ΩΚΚ.Ο πρόεδρος του ΩΚΚ και ο γενικός διευθυντής εξέθεσαν τα δεδομένα της παρούσας οικονομικής κατάστασης του ΩΚΚ με τα μελανότερα δυνατά χρώματα. Επίσης έγινε λόγος για οξύ ταμειακό πρόβλημα ρευστότητας του κέντρου που φέρεται να κινδυνεύει ακόμα και με αιφνίδια παύση της λειτουργίας του. Εγινε ακόμα ενημέρωση για τις αγωνιώδεις επαφές της Διοίκησης με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου και του ΕΟΠΥΥ που μέχρι τώρα δεν φαίνεται να έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα (δεδομένων και των προσφάτων αλλαγών στην ηγεσία τους).


Ο πρόεδρος του ΩΚΚ μας ενημέρωσε ότι στο επόμενο ΔΣ 11/7/13 θα συζητηθούν και πιθανότατα θα αποφασισθούν νέες μισθολογικές μειώσεις των ιατρών.Τα μέλη του ΔΣ της ΕΕΙ παρέδωσαν υπόμνημα με τις θέσεις του ιατρικού σώματος. 


Καλούμε το ιατρικό σώμα επειγόντως για ενημέρωση την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 και ώρα 8.30 στον 7ο όροφο με ταυτόχρονη προκήρυξη στάσης εργασίας 8-11.


Το Διοικητικό Συμβούλιο» ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.