Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Ανεπανάληπτη μπουρδολογία από Πάγκαλο

«Μπορεί να είναι στα αζήτητα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά σαν πρεζόνι της δημοσιότητας προσπαθεί να κάνει συνεχώς στα χαζοκούτια την παρουσία του, περνώντας ταυτόχρονα … ζωή χαρισάμενη … δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού. 
Ο λόγος για τον Θ. Πάγκαλο.




Το πολιτικό σύστημα τον "ανταμείβει" για την "προσφορά" του στην εκτέλεση κάθε βρόμικης δουλειάς που την εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία», 
 πόσα πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να μπορεί ο ανόητος (ή πιθανότατα θεωρεί όλους εμάς λωτοφάγους), εμπαθής, φαιδρός, και λασπολόγος Πάγκαλος να σεργιανίζει στα ΜΜΕ και να μπουρδολογεί.


Ειδικά η τελευταία παπαριά που είπε –στον ρ/σ «Βήμα FM» σήμερα ήταν ανεπανάληπτη.

Απολαύστε την:

«Δεν βλέπατε ότι η ΕΡΤ που διαλύθηκε, ήταν προπαγανδιστικό όργανο, αυταρχικό και ολοκληρωτικό, ενός κόμματος που είχε το 5-10-20% του ελληνικού λαού; Κομμουνιστικό όργανο ήταν η ΕΡΤ. Κομμούνιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι αηδίας. 

Εγώ, που είμαι και αριστερής προέλευσης, αφού έβλεπα ένα ντοκιμαντέρ για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους αντιφασιστικούς αγώνες των λαών, μετά έβλεπα μια συζήτηση μαρξιστών, ούτε ξέρω για ποιο θέμα και στο τέλος, μου κοπανούσε και ένα σοβιετικό φιλμ. Ούτε ο 902 δεν τα κάνει αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.