Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Της Ελλάδας το κάγκελο!!! - ΜΑΤ φυλάνε τα ιδιωτικά στούντιο απ’ όπου εκπέμπει η "Δημόσια Τηλεόραση" - Διαβατήριο.... για να πας στο Μαρκόπουλο (βίντεο)- Τα παλιά στούντιο του Mega βρίσκονται στην Παιανία - Άνδρες των ΜΑΤ σταματούν όποιον πλησιάζει τις εγκαταστάσεις για έλεγχο - Μια διμοιρία των ΜΑΤ και μια κλούβα στην είσοδο των στούντιο και άλλη μια στην πίσω πόρτα - Η ΕΔΤ άρχισε να εκπέμπει σήμερα στις 08:00 το πρωί από τις συχνότητες της πρώην ΕΡΤ - Σε πρώτη φάση θα δείχνει ντοκιμαντέρ και ταινίες 

 


Ήταν λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης όταν τις μπάρες στις συχνότητες της ΕΤ1, της ΝΕΤ και της ΕΤ3 αντικατέστησε η κάρτα με το λογότυπο της ΕΔΤ. Της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, που σύμφωνα με την κυβέρνηση θα είναι ο μεταβατικός φορέας, πριν βγει στον αέρα η νέα... ΕΡΤ.
 

 

 Στο ερώτημα «από πού εκπέμπει» η ΕΔΤ η απάντηση ήρθε γρήγορα. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ μετέδωσαν μέσω Facebook πως το σήμα μεταδίδεται από τα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία. 

 

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο μεταβατικός φορέας θα έχει ή όχι ραδιόφωνο
Ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, επιβεβαίωσε ότι «έχουμε συμφωνήσει με ιδιωτικά στούντιο».  Φρούριο καλά φυλασσόμενο από τα ΜΑΤ
Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζει κανείς πριν καν πλησιάσει τα στούντιο στην Παιανία. Βρίσκονται στο 2ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Παιανίας – Σπάτων. 

Δυο άνδρες των ΜΑΤ έχουν σταθεί πάνω στη λεωφόρο Μαρκοπούλου και σταματούν για έλεγχο όποιον επιχειρήσει να πλησιάσει τα στούντιο. Έχει και συνέχεια όμως. Στην είσοδο των εγκαταστάσεων είναι σταθμευμένη μια κλούβα των ΜΑΤ και... παρατεταμένη μια διμοιρία.  Το ίδιο συμβαίνει και στην πίσω πλευρά των εγκαταστάσεων. 


ΕΔΤ σημαίνει Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση


Το φόντο της είναι σε αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. Μάλλον για να θυμίζει την Ελλάδα.  Έχει μια υδρόγειο και τέσσερις γραμμές: μια πράσινη, μια πορτοκαλί, μια μπλε (πιο «γεμάτη» από τις άλλες) και μια κίτρινη. Ίσως για να περιλαμβάνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις. 

Η ΕΔΤ μπήκε στη ζωή των Ελλήνων νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Λείπει κάτι όμως: το Ρ για τη Ραδιοφωνία. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο μεταβατικός φορέας θα έχει ή όχι ραδιόφωνο. 
 Αλλά η απάντηση είναι... προφανής εξαιτίας της «απουσίας» του Ρ!
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.