Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Κυνική ομολογία Μέρκελ: Το χρέος θα το πληρώνουν και τα τρισέγγονά σας!!



Δηλώσεις στήριξης στην θλιβερή και υποταγμένη στους ξένους κυβέρνηση Σαμαρά, έκανε η γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ.
 Οι δηλώσεις της έρχονται σε μια χρονική στιγμή στην οποία συζητείται εντόνως το ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, αλλά και η λήψη της δόσης των 8,1 δισ. από την Ελλάδα.


Η κυρία Μέρκελ παρείχε πολιτική στήριξη στον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και την κυβέρνησή του, η οποία καθώς είπε, «προσανατολίζεται πολύ» προς τις μεταρρυθμίσεις. 


Όπου μεταρρυθμίσεις φυσικά, η γερμανίδα καγκελάριος εννοεί τις απολύσεις, το νέο τσεκούρωμα των συντάξεων και βεβαίως το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας, το οποίο συνεχίζεται απρόσκοπτα από τη συγκυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα και του ΔΝΤ.


Σε αντίθεση με το ΔΝΤ, το οποίο προσφάτως αναγνώρισε δραματικά λάθη στο ελληνικό σχέδιο «διάσωσης», ζητώντας ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, προκειμένου τούτο να καταστεί βιώσιμο, η καγκελάριος της Γερμανίας θεωρεί πως «η βιωσιμότητα του χρέους θα συνεχίσει να υφίσταται», προσθέτοντας πως δε βλέπει πιθανό ένα νέο κούρεμα του χρέους. 


Επί της ουσίας δηλαδή και χάρη στην απόλυτη υποταγή της κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου, η γερμανίδα καγκελάριος εμμένει μετά φανατισμού στην πολιτική της οικονομικής αφαίμαξης και εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού.


Η τακτική της Μέρκελ, στοχεύει αναμφιβόλως στην αέναη διατήρηση του Λαού μας υπό το καθεστώς της δουλείας των τόκων, τόκων τους οποίους εισπράττουν οι διεθνείς τοκογλύφοι από το αίμα των Ελλήνων. 


Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν διότι ο Λαός μας εξουσιάζεται από μια κυβέρνηση αχυρανθρώπων και υπηρετών του διεθνούς κεφαλαίου, του ΔΝΤ και της Τρόικα. Μέσα σε τρία έτη αδιανόητων και καθ' όλα άδικων οικονομικών θυσιών για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, το ελληνικό χρέος δε μειώθηκε ούτε κατ' ελάχιστο. 


Αντιθέτως, αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς οι άνεργοι, οι εξαθλιωμένοι και οι άστεγοι και τέλος, εκείνοι που αυτοκτονούν αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν στη φοροκαταιγίδα των τελευταίων τριών ετών.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.