Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Έκλεισαν το Κολωνάκι... για να αγοράσει βερίκοκα ο Τόμσεν!Την ίδια μέρα που το Συμβούλιο της Επικρατείας κρίνει ως συνταγματικό και νόμιμο το σχέδιο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που απαγορεύει το κλείσιμο δρόμων για διαδηλώσεις λίγων ατόμων, ένας και μόνο άνθρωπος έκλεισε ουσιαστικά μόνος του έναν πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας για να αγοράσει… βερίκοκα !
Όπως μεταδίδει το thepaper.gr, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα, Πολ Τόμσεν, το μεσημέρι της Πέμπτης αποφάσισε να ψωνίσει βερίκοκα από γνωστή “μπουτίκ” μαναβικής στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. 

Ωστόσο, του διέφυγε το γεγονός ότι στα δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων διάλεγε τα φρούτα, η προσωπική του ασφάλεια είχε κλείσει το δρόμο, ως είθισται.


Αποτέλεσμα; Να ταλαιπωρηθούν οι οδηγοί που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα εκείνη, και να έχουν ένα λόγο παραπάνω να μη λένε και τα καλύτερα για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την τρόικα…


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.