Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Το "ντουέτο" της συμφοράς...!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
 
 
Τελικά επί των ημερών μας είχαμε την ατυχία ή μάλλον την δυστυχία να ζούμε το θέατρο του παραλόγου όπου άθλιοι πολιτικοί “κομπάρσοι” τους οποίους διατάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και καλύπτουν οι εγχώριοι ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι, μας λοιδορούν και μας κοροϊδεύουν ασύστολα.
 


Έτσι φτάσαμε στο σημείο να δούμε τους υπαίτιους του εκτροχιασμού της χώρας τα τελευταία χρόνια (με τις κλεψιές και την... ανικανότητα τους) να “έσονται οι δύο εις σάρκαν μίαν” … για να μας σώσουν!
 
 
 
Ο μεν πρώτος, ο γνωστός Μεσσήνιος κωλοτούμπας που οι νεοδημοκράτες έκαναν αρχηγό της παράταξης τους (επιβραβεύοντας ίσως την αποστασία του επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη) μας υπόσχεται μια “Νέα Ελλάδα” με ξοφλημένους(που δεν παρήγαγαν ποτέ κάτι θετικό και ουσιαστικό στην πολιτική τους διαδρομή)
με περιφερόμενους (πολιτικούς τυχοδιώκτες που αλλάζουν συχνά κόμματα ή επανέρχονται μετά από σικέ παραιτήσεις γλύφοντας εκεί που έφτυναν), με ανεπάγγελτους γόνους πολιτικών τζακιών αλλά και με τηλεοπτικούς “πωλητέςβιβλίων!
 
 
 
Ο δε δεύτερος του “παρά φύση” ζευγαρώματος ο γνωστός εμπνευστής του χαρατσιού της ΔΕΗ (το οποίο η Τρόικα υιοθέτησε με χαρά και απαιτεί να συνεχιστεί ως “εκβιαστική” δικλείδα ασφαλείας εισπράξεως του) συνεχίζει και ως “έγκριτος” Συνταγματολόγος (αυτός δημιούργησε τον περίφημο νόμο παραγραφής και ασυλίας των πολιτικών απατεώνων) να μπουρδολογεί ακατάσχετα πλασάροντας μας την δήθεν αυταπάρνηση και τον ηρωισμό του να μας σώσει!
 
 
Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι κύριοι μαζί με τους γυμνοσάλιαγκοβουλευτάδες που τους ακολουθούν είναι οι εσωτερικοί σύγχρονοι εφιάλτες της χώρας μας που για αλλότρια συμφέροντα μας οδηγούν μέρα με την ημέρα στην απόλυτη εξαθλίωση.
 
 
Δυστυχώς με την καθημερινή τους προπαγάνδα (από τα βόθρο-κάναλα τους) μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο και το ανήθικο για ηθικό αποπροσανατολίζοντας αλλά και εκφοβίζοντας μεγάλη μερίδα του λαού μας ο οποίος όμως σιγά σιγά παύει να πιστεύει τα λόγια τους αφού βιώνει όλο και περισσότερο στο πετσί του την ανεργία, την ανέχεια και το κυριότερο την παντελή έλλειψη ελπίδας
για ένα καλύτερο μέλλον.
 
 
 
Ας μη χαίρονται όμως όλα αυτά τα “πολιτικά ανδρείκελα” και το κυριότερο ας μην αισθάνονται πως τελικά θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την διατεταγμένη τους υπηρεσία γιατί είναι σίγουρο ότι αρκεί μια τυχαία “σπίθα” για να ανάψει η φωτιά της συσσωρευμένης οργής του λαού που θα τους .... κατακάψει όλους!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.