Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ............
ΝΑ «ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ» ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ» ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…!!!


Θεέ μου τι είπε ο κ.Αντιπρόεδρος στη Βουλή…!!!
Έφτασε στο έσχατο σημείο Εθνικής παρακμής, ώστε, για χατήρι των Τροϊκανών, να καταφερθεί σε όσους υπηρέτησαν στο Στράτευμα σε ειδικές κατηγορίες ( ΛΟΚ-Βατραχάνθρωποι) λέγοντας ότι:
«Όσοι υπηρέτησαν 15 χρόνια και βγήκαν στην σύνταξη στα 40, δεν δικαιούνται να παίρνουν πλήρη σύνταξη»…!!!


Πάνε όλα ξεχασθήκανε, υπηρέτησαν την Πατρίδα κάτω από τις πλέον δυσμενείς συνθήκες εκπαίδευσης και λειτουργίας, --όταν οι περισσότεροι από αυτούς έχουν «σημάδια» υγείας στο σώμα και τον οργανισμό-- και τώρα πού δεν αντέχουν θα πρέπει ο κ Αντ/δρος να τους στείλει στο διάολο;;;


Θα πρέπει κατά τον Beni-to να κάνουν οι Ειδικές Δυνάμεις μας καταδρομές και μετά τα 40 όπως και υποβρύχιες καταδύσεις για να αναπληρώσουν τα γερμένα και ελαττωματικά Γερμανικά υποβρύχια πού με υπογραφή δική του και του ΛΑΟΣ παρελήφθησαν…!!!


Τι πρωτάκουστα είναι όσα είπε σήμερα στη Βουλή;;;

Να ξεχαρβαλώσουμε και το καμάρι των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατεύματός μας στο βωμό της εξυπηρέτησης των Τροϊκανών;;;
Εδώ μιλάμε για ολική παράδοση…!!!Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εθνικής Άμυνας, Βουλευτής Δράμας, κ. Μαργαρίτης Τζίμας, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου για την πρόωρη συνταξιοδότηση στρατιωτικών, έκανε την παρακάτω δήλωση: 

 «Δήλωση απαξίωσης και ειρωνείας του Υπουργού Οικονομικών προς τα στελέχη ειδικών κατηγοριών των Ενόπλων Δυνάμεων.


Κάποιος πρέπει να θυμίσει στο ΠΑΣΟΚ ότι τα στελέχη αυτά, τα χρόνια που υπηρέτησαν, αποτελούσαν την αιχμή του δόρατος των Ενόπλων Δυνάμεων. Εκπαιδεύονταν σκληρά κάτω από αντίξοες συνθήκες, έπαιζαν κάθε μέρα τη ζωή τους «κορώνα γράμματα» και είναι αυτοί οι οποίοι συνιστούσαν τη βασική παράμετρο της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων μας Δυνάμεων.Τα στελέχη αυτά εξάσκησαν ένα απολύτως νόμιμο και συνταγματικό δικαίωμα Της Ελληνικής Δημοκρατίας και αποχώρησαν από την ενεργό υπηρεσία όταν συμπλήρωσαν τα απαραίτητα χρόνια, και βέβαια η αποστρατεία τους εγκρίθηκε, όπως για όλους τους αξιωματικούς από τα Ανώτατα Στρατιωτικά Συμβούλια, τα οποία τυπικά θα μπορούσαν να μην αποδεχτούν το αίτημά τους.Είναι αδιανόητο, να έρχεται σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που υποτίθεται ότι γνωρίζει, και με τις δηλώσεις αυτές να μηδενίζει την προσφορά και την αυτοθυσία προς την Πατρίδα τόσων χιλιάδων στελεχών.


Ας μας πει ο κ. Βενιζέλος, πόσες χιλιάδες στελέχη παραιτήθηκαν επί υπουργίας του. Γιατί δεν τα εμπόδισε;
Γιατί τότε δεν είπε λέξη;


Δεν υπολογίζει η κυβέρνηση τις επιπτώσεις που θα έχουν τέτοιες απαξιωτικές συμπεριφορές, στο ηθικό των εν ενεργεία στελεχών;
Αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση, δεν μπορεί να σταθεί πια, έχει χάσει κάθε μέτρο και βρίσκεται σε απόλυτο πανικό


Μια μόνο καλή υπηρεσία έχει να προσφέρει στον Ελληνικό λαό.
Να τον απαλλάξει από την παρουσία της.


Γιατί τέτοιο μίσος κ. Αντιπρόεδρε της κυβέρνησης για αυτούς που υπηρέτησαν την πατρίδα, χωρίς να γνωρίζουν Κυριακές, γιορτές, γι’ αυτούς που όργωσαν κάθε γωνιά της Ελληνικής γης;
Είναι σαφές πως έχετε χάσει κάθε αίσθηση δικαίου».
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.