Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013

Ο Χρήστος Παπουτσής,ένας από τους πλέον αποτυχημένους πολιτικούς, διορίστηκε εκπρόσωπος μας στην Παγκόσμια Τράπεζα! - Και με 12 χιλιαρικάκια το μήνα Μία ακόμη... τραγική και προκλητική επιλογή Σαμαρά

                                    


 Ο Χρήστος Παπουτσής, ο πολιτικός ο οποίος από όπου και αν πέρασε, ότι αποστολή και αν ανέλαβε, εμφάνισε μηδενικό έως καταστροφικό έργο, ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του κ. Παπουτσή θα είναι 12.000 ευρώ.

 


Η κυβέρνηση Σαμαρά, υπό την καθοδήγηση του παλαιού ΠΑΣΟΚ όπως φαίνεται, έκανε μία ακόμη τραγική επιλογή. Τοποθέτησε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται από παντελή έλλειψη τεχνογνωσίας για να αναλάβει έναν εκ των κομβικότερων ρόλων στη διεθνή σκηνή. 


Η επιλογή αυτή μόνο ελπίδες δεν μπορεί να δημιουργήσει, την ώρα μάλιστα που η κυβέρνηση βρίσκεται σε ανοιχτή συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα για δράσεις που να βελτιώνουν το επενδυτικό περιβάλλον για την προσέλκυση επιχειρηματικών κεφαλαίων. 


Ο στόχος της αναβάθμισης της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα, φαίνεται ότι προσκρούει για ακόμη μία φορά στις "ρίζες" που έχει απλώσει το ΠΑΣΟΚ.ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.