Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ TON ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣΤον ερχόμενο Ιούνιο ξεκινά η λειτουργία των σταθμών του Μετρό στην περιοχή μας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις σε επείγοντα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους και τα οποία ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης έχει θέσει όλο το προηγούμενο διάστημα στους αρμόδιους φορείς.Στα πλαίσια αυτά έγινε ενημέρωση- συζήτηση, του Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη με τους κατοίκους την Δευτέρα 8/4/13 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης

  

Τον ερχόμενο Ιούνιο ξεκινά η λειτουργία των σταθμών του Μετρό στην περιοχή μας, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις σε επείγοντα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία τους και τα οποία ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης έχει θέσει όλο το προηγούμενο διάστημα στους αρμόδιους φορείς.Στα πλαίσια αυτά έγινε ενημέρωση- συζήτηση, του Δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη με τους κατοίκους την Δευτέρα 8/4/13 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης


Όπως είπε ο Δήμαρχος,"
 ζητούμε τη δημιουργία επαρκών τροφοδοτικών γραμμών του ΟΑΣΑ και σταθμό μετεπιβίβασης των λεωφορείων, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες να μπορούν να μετακινούνται από τις διάφορες γειτονιές προς τους σταθμούς του μετρό χωρίς να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους.

Ζητούμε επίσης τη δημιουργία χώρου στάθμευσης για τα αυτοκίνητα μέσα στο χώρο του πρώην αεροδρομίου κοντά στους σταθμούς του μετρό.


Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε και να ακούσουμε τις γνώμες σας για παρεμβάσεις που θα μπορούσε να κάνει ο δήμος μας (κυκλοφοριακές και άλλες) γύρω και μέσα στην πλατεία Πόντου (πρώην Λευκωσίας) όπου θα λειτουργήσει ο σταθμός «Αργυρούπολη» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κορτζίδης".


δείτε τα βίντεο  από  την ενημέρωση του κυρίου Κορτζίδη

  


 
http://www.epikoinonia-arg.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.