Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΑ



Ποτέ άλλοτε οι τηλεθεατές δεν τον είχαν δει έτσι. Να χάνει την ψυχραιμία του, να απολογείται και να καταφεύγει σε επιχειρήματα κατώτερα του γνωστού υπεροπτικού ύφους και ήθους του, όπως τα χρόνια προϋπηρεσίας που έχει στο επάγγελμα.


"Στα σχεδόν 30 χρονια δημοσιογραφικής σταδιοδρομίας μου, δεν βρέθηκε ποτε ενας, δεν διανοήθηκε...
ποτε ενας, να με κατηγορήσει για επιθέσεις με αγοραίες εκφράσεις ή για σεξιστικού τυπου χαρακτηρισμούς".







Ντερμπεντέρης: Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για το καλάθι των αχρήστων...



Ο Αλαβάνος τάχθηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε κατάμουτρα στο Ντερμπεντέρη, οτι διαφωνει με το αρθρο του
 ("Ζωη Κασιδιάρη")... 



Ο Ντερμπεντέρης φανερά εκνευρισμένος, ξεκίνησε την εκπομπή, διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση του κόμματος, να μην στέλνει στελέχη του στην εκπομπή του (απόψε ήταν να πάει ο Ν. Βούτσης) λέγοντας οτι... "η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για τον κάλαθο των αχρήστων".




Από τους καλεσμένους του, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιωτης έσπευσε να του συμπαρασταθεί λέγοντας πως δεν άκουσε να βγάλει καμιά ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για έναν άλλο δημοσιογραφο (Γ. Τράγκα) που σε άλλο κανάλι είχε καλεσμένους τεσσερις χρυσαυγίτες.



Οταν όμως στην συνέχεια ο Ντερμπεντέρης πήγε να δωσει τον λόγο στον Αλέκο Αλαβάνο, τον άκουσε - προφανως δεν το περίμενε- να δικαιολογεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώνει πως διαφωνεί με το αρθρο του "Ζωή Κασιδιάρη".



Ο Ντερμπεντέρης έχασε ακόμη περισσότερο την ψυχραιμία του, σχεδον έτρεμε και ρώτησε τον Αλαβάνο "ποιος είναι αυτός που θέτει τα όρια, στο αρθρο ενός δημοσιογράφου ".

Ο Αλαβάνος σταθερά υποστήριξε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και καυτηρίασε τον τρόπο που ο Ντερμπεντέρης την παρουσίασε σαν ένα ερμαφρόδιτο ον.



Ο Ντερμπεντέρης με ύφος θιγμένου οικοδεσπότη είπε ενα ψευτικό "ευχαριστώ" για τις υποδειξεις του Αλαβάνου κι εκλεισε το θέμα που τον εκαιγε και τον τσουρουφλιζε...



  Από nonews-NEWS μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.