Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το χάπι χρυσώνεται…’’

 
Το πετυχημένο σχέδιο της συγκυβέρνησης παίρνει σάρκα και οστά αφού στο στόχαστρο έχουν μπει για τα καλά οι δημόσιοι υπάλληλοι.


 Η κατάργηση θεσμών και η ισοπέδωση δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη εργαζομένου έρχεται στο προσκήνιο. Ο απώτερος στόχος για την απομάκρυνση 180.000 δημοσιων υπαλλήλων μέχρι το 2015 παρουσιάζεται επιτακτική ανάγκη για την εξυγίανση του δημόσιου τομέα. 



Προσχηματικά τα κίνητρα περι εθελουσίας εξόδου στο να δεχτεί ο εργαζόμενος τα μέτρα χωρίς αντίδραση.
Το χάπι ολοένα και χρυσώνεται!! Ας αναρωτηθούμε:




Οι ισόποσες προσλήψεις με αποχωρήσεις των νυν δημοσίων υπαλλήλων μήπως προμηνύουν την τοποθέτηση ‘’των δικών μας παιδιών’’ που άλλωστε είναι μία τακτική η οποία δεν είναι ξένη προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αποδίδει και εφαρμόζεται πολλά χρόνια στη χώρα μας.
 
 
Αλήθεια η πρόσληψη των νεοεισερχομένων με τι μισθό θα γίνει;; Πόσο θα στοιχίσουν στο Κράτος;; Λιγότερο;;; όπως διατείνεται ο κ. Σταϊκούρας!! Ακόμα κι αν είναι έτσι γιατί οδηγούμε τους νέους αυτούς ανθρώπους στη μιζέρια και στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων τους; Απώτερος στόχος είναι να διώξουν όλο το ‘’έμψυχο’’ επιστημονικό δυναμικό από τη χώρα και να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους ανενόχλητοι. 
 
 
Καθημερινά γίνεται λόγος για τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους…Κανένας δεν μιλάει όμως για τους ευσυνείδητους υπαλλήλους!!! Σαν συνταξιούχος υπάλληλος με 28 χρόνια πείρα θα ήθελα να αναφερθώ στους ευσυνείδητους υπαλλήλους που κάποτε δούλεψα δίπλα τους.
 
 Με φόρτο δουλειάς δώσαμε από κοινού αγώνα καθημερινά σε δύσκολες συνθήκες στο να σταθούμε συνεπείς και σωστοί στα καθήκοντά μας και στην υπακοή μας προς το Κράτος αλλά και στην εξυπηρέτηση του ‘Ελληνα πολίτη. Σ’ αυτούς τους υπαλλήλους θέλω να τους πω ότι στέκομαι δίπλα τους μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ που τους γνώρισα!! 
 
Γιατί είναι οι αφανείς ήρωες των Οργανισμών στα γραφεία τους και πιστοί στο καθήκον τους.
 
 
Όσο για την Εσωτερική Τρόϊκα, την Συγκυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι η ώρα της ανατροπής της έφτασε. Θα δώσουμε σκληρό αγώνα για να διώξουμε τις κατοχικές δυνάμεις από την πατρίδα μας. 
 
Το χρωστάμε στις χιλιάδες των ανθρώπων που αυτοκτόνησαν μέχρι σήμερα, στους χιλιάδες ανέργους αλλά πάνω από όλα στη νέα γενιά, στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.
Η Ελλάδα δεν πωλείται, δεν υποθηκεύεται!!



Ντουρουντάκη Ελένη
Πολιτευτής Λάρισας
Τομέας Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
 
 
 
 http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.