Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Μαρτυρία από τις Σκουριές: Μπήκαν στο σπίτι με κουκούλες και άρπαξαν τον άνδρα μου









Μαρτυρία από τη στιγμή της εισόδου της αστυνομίας σε οικίες. Τι δηλώνει η σύζυγος ενός εκ των συλληφθέντων. 
Λεπτομέρειες από την έφοδο των αστυνομικών στο σπίτι της τα ξημερώματα έδωσε η Τζένη Παγώνη, σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων στην Ιερισσό.


"Ενώ κοιμόμασταν με τον σύζυγο και τα τρία ανήλικα παιδιά μας, ακούσαμε θορύβους στην πόρτα. Κάποιος προσπαθούσε να την παραβιάσει με σίδερο και πεταχτήκαμε από τη φασαρία.


Πήγαμε στην πόρτα και ρωτούσαμε ποιος είναι. Στην αρχή δεν απαντούσαν. Μετά είπαν αστυνομία ανοίξτε και ο σύζυγός μου τους ζήτησε να μη φωνάζουν γιατί έχουμε μικρά παιδιά, σημειώνοντας πως θα τους ανοίξουν.


Τελικά την έσπασαν την πόρτα. Άνοιξαν οι ίδιοι. Μπήκαν μέσα γύρω στα 5-6 άτομα με κουκούλες και ένας κύριος με πολιτικά. Άρπαξαν τον σύζυγο μπροστά στα μάτια των παιδιών μου με τις πυτζάμες όπως ήταν, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και τον πήραν.

Έσπασαν την πόρτα στα καλά καθούμενα. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Τα παιδιά έκλαιγαν και φώναζαν γιατί φοβήθηκαν", ανέφερε η Τζένη Παγώνη περιγράφοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της τα ξημερώματα, οπότε και οι αρχές έσπασαν την πόρτα.



http://www.oxafies.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.