Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Χάσαμε και τον Σκορπιό μάνα!


 
    Ο ζάπλουτος Ρώσος, 
 
Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, είναι ο αγοραστής του Σκορπιού. 
 
Η Αθηνά Ωνάση βρήκε τον τρόπο να παρακάμψει την διαθήκη του παππού της και μεταβίβασε τον Σκορπιό στον Ρώσο ολιγάρχη αλλά θα κρατήσει τους τάφους της μητέρας της, του παππού της και του θείου της, αφού ο Ρώσος δεν ήθελε να αγοράσει και τους τάφους επειδή είναι χ€στης και σκιάζεται στα μνήματα.
 

Η Αθηνά Ωνάση πλήρωνε μεγάλο χαράτσι για τον Σκορπιό και ήθελε να σταματήσει να το πληρώνει αλλά φοβόταν πως θα της κόψουν...
το ρεύμα, οπότε αποφάσισε να τον πουλήσει πριν της τον πάρει καμιά τράπεζα.

Πάντως, η Αθηνά δεσμεύτηκε πως θα κρατήσει τους τάφους των προγόνων της. Εκτός αν μπει χαράτσι και στα μνήματα. Εκτός από αυτό που ήδη υπάρχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ριμπολόβλεφ αγόρασε τον Σκορπιό σαν δώρο για την κόρη του αλλά ζήλεψε η άλλη του κόρη και ζητάει να της αγοράσει την Κέρκυρα. Μαζί με το Ποντικονήσι.

Ο Ριμπολόβλεφ –που έχει πολύ χάλια επώνυμο- είναι ένας από τους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο γιατί δούλεψε σκληρά και το φύλαγε το μεροκάματο, σε αντίθεση με εμάς που τα τρώμε στις π⓪υτ@ν€ς.

Σπούδασε γιατρός αλλά, επειδή με τα φακελάκια δεν έβλεπε προκοπή, αποφάσισε να γίνει μαφιόζος, και σε αυτό τον βοήθησε η θητεία του στην Κα Γκε Μπε, όπου είχε την αποστολή να δολοφονεί τις γκόμενες του Μπρέζνιεφ, για να μην μιλήσουν στα δυτικά ΜΜΕ και πληγεί η λίμπιντο του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Ο Ριμπολόβλεφ έχασε μεγάλο μέρος των χρημάτων του με το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, οπότε αποφάσισε να αρχίσει να αγοράζει νησιά που δεν τα κουρεύει ακόμα το Eurogroup.

Αρχική του σκέψη ήταν να αγοράσει την Κύπρο αλλά την ήθελε ολόκληρη και οι Τούρκοι δεν πουλάνε γιατί την θέλουν κι αυτοί ολόκληρη αλλά χωρίς να πληρώσουν.

Όπως γράφει η Πράβντα, ο Ριμπολόβλεφ είναι πολύ τσιφούτης και σκέφτεται να φέρει φυσικό αέριο με αγωγό από τη Ρωσία στον Σκορπιό, για να κάνει οικονομία.

Η μεταβίβαση του Σκορπιού από την Αθηνά Ωνάση στον Ριμπολόβλεφ δεν ενόχλησε κανέναν στη χώρα μας, αφού αφενός κανείς δεν θεωρεί την Αθηνά Ελληνίδα και αφετέρου όλοι πια έχουν αντιληφθεί πως μια χώρα και μια πατρίδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα άθροισμα οικοπέδων, όπου μπορεί ένας ζάπλουτος αλλοδαπός να έχει ένα ολόκληρο νησί και ένας Έλληνας να κοιμάται στον δρόμο.

Τώρα μένει να δούμε αν η «κατάρα» της οικογένειας Ωνάση θα χτυπήσει και την οικογένεια του Ριμπολόβλεφ, για να χαρούν οι φτωχοί που δεν έχουν τα προβλήματα των κακομοίρηδων των πλουσίων και να γεμίσει το νησί τάφους, ώστε ο επόμενος αγοραστής –αντί για νησί- να αγοράσει νεκροταφείο.

Ναζντρόβια!

Εγραψε o Pitsirikos 
 
 
 
 http://greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.