Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ;;


Μετά τη γνωστοποίηση της θεωρούμενης από συγκεκριμένους πολιτικούς "λαθροχειρίας" Βαξεβάνη, που φέρεται-κατά τις ίδιες καταγγελίες- να αφαίρεσε από τη λίστα Λαγκαρντ που δημοσίευσε στο περιοδικό του, το όνομα του Δ. Κοντομηνά

 και να το αντικατέστησε με το όνομα Interamerican, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι έχουν αρχίσει να φτάνουν επιστολές στον Guardian που ζητούν να του αφαιρεθεί το βραβείο Index που του απονεμήθηκε πριν 20 μέρες!!

Τις επόμενες μέρες αναμενεται να διαμαρτυρηθουν και επισημα ενωσεις δημοσιογραφων που θεωρουν προσβολη την υπόθεση αυτή...Λένε.


Δείτε αριστερά την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ και δεξιά τη δημοσιευμένη από τον Κώστα Βαξεβάνη.

 Οι υποθέσεις εργασίας πάντως προβάλλονται ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες από site και blog που πρόσκεινται στον χώρο της ΝΔ που έχει απ΄ ότι φαίνεται έχει "ξοδέψει" πολλά για να κρατάει ανάλογα θέματα ζωντανά σε ένα αναγνωστικό κοινό φιλοδεξιών-Σαμαρικών και διαφόρων σταγονίδίων της ΠΟΛΑΝ που συνεχώς φθίνει.


 baxebanis2




http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.