Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ε άει στο διάολο

Η τρόικα μας έρχεται εμπρός βήμα ταχύ, να την προϋπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή..


Μία ημέρα απέμεινε για τον ερχομό των γοητευτικών εραστών μας και στο Μέγαρο Μαξίμου, προετοιμάζονται πυρετωδώς!



Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο πολέμαρχος της Ελλάδας, ετοιμάζεται να διαχειριστεί τις ψυχολογικές συνέπειες ακόμη μιας "διαπραγματευτικής" ήττας, ενώ παράλληλα προβάρει το ποίημα που θα συνοδεύσει την ομιλία του μετά από αυτή.


Επειδή είμαστε σίγουροι πως η αγωνία σας έχει φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς περιμένετε να δείτε αν πρέπει να βγάλετε τα εκατομμύρια των καταθέσεων σας στο εξωτερικό, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι έχουμε στην κατοχή μας τον καθρέπτη της Galadriel και μπορούμε να δούμε το μέλλον.



Σήμερα, Αντώνης Σαμαράς, υπουργοί, ο Ευάγγελος και ο μικρός Φώτης, θα δηλώσουν πως όλα είναι έτοιμα για τη συνάντηση τους με την τρόικα, πως οι κυβερνητικοί εταίροι έχουν καταλήξει ως προς τον τρόπο με τον οποίο πρόκειται να διαπραγματευτούν, τα σημεία στα οποία θα είναι "κάθετοι" και άλλα τέτοια αστεία.



Οι τηλεοπτικοί αστέρες των απογευματινών ειδήσεων, θα επιδιώξουν να πείσουν (και θα τα καταφέρουν) το ηλίθιο τηλεοπτικό κοινό, πως η κυβέρνηση Σαμαρά, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ελαφρύνει τα βάρη του ελληνικού λαού και "για πρώτη φορά, κάτι γίνεται Μπάμπη".



Η αυριανή συνάντηση θα είναι Βατερλό.Αυτό είναι δεδομένο, αφού το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε υστερήσεις στα έσοδα, σε σχέση με τους στόχους του. Μαντέψτε τι ακολουθεί.

 

 Οι αδίστακτοι, αλλά πάντα γοητευτικοί, εραστές μας, θα δηλώσουν ανικανοποίητοι από την ανικανότητα της κυβέρνησης Αντώνη να προχωρήσει σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις και με πόνο στην καρδιά, τα παλικάρια μας θα αναγκαστούν να δεχτούν τη διατήρηση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης, τη μη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και τα άλλα δεινά στα οποία πρέπει να υπομείνουν όλοι οι Έλληνες, εκτός φυσικά από τους ίδιους.



Μετά τη συνάντηση, ο Αντώνης θα πει τις ίδιες μαλακίες που λέει σε κάθε τέτοια περίσταση, θα πει και ένα ποίημα και θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού σύμφωνα με τα στελέχη του δουλεύει 18 ώρες τη μέρα (φανταστείτε τι διαπραγμάτευση θα έκανε αν ήταν αργόσχολος). 



Ο Ευάγγελος, ο οποίος κάτι τέτοιες ώρες τηλεμεταφέρεται στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά, μέχρις ότου να του κάνει την ένεση επαναφοράς στην πραγματικότητα ο μπάτλερ του, και να στρέψει τις δηλώσεις του κατά του ΣΥΡΙΖΑ. 



Ο Φωτάκης, θα εκφωνίσει έναν σύντομο, αλλά περιεκτικό λόγο, τονίζοντας τη μεγάλη επιρροή που άσκησε η Δημοκρατική Αριστερά, στην πλοκή της σειράς "Κλεμμένα Όνειρα"



Κοινός παρονομαστής στη μαλακία και των 3 πολιτικών προδοτών, ενδέχεται να είναι η κερδισμένη μάχη που αφορά τη μείωση του ειδικού τέλους ακινήτου, η απώλεια των εσόδων θα καλυφθεί από τη διατήρηση του ΦΑΠ, για μία ακόμη χρονιά, τη στιγμή που ακόμα και οι πέτρες, έχουν καταλάβει πόσο καταστροφικό ήταν αυτό το μέτρο για την οικονομία της χώρας.



Κλείνοντας τη μέρα, το μπαλάκι θα πάρουν οι απανταχού γκεμπελίσκοι της τηλεοπτικής ενημέρωσης, οι οποίοι θα ανακοινώσουν ότι τα μέτρα που θα "αναγκαστεί" να διατηρήσει ή να πάρει η κυβέρνηση, είναι μεν επίπονα, αλλά δυστυχώς δε γίνεται αλλιώς.

-Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε. 



Αθυρόστομος ο Νίκος.

 


RAMNOUSIA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.