Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Επάγγελμα μαλάκας

Αυτά είναι δύο εκ των χθεσινών tweets, του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Μουρούτη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό φλερτάρει έντονα με τη θέση του κυβερνητικού εκπρόσωπου..

 Επάγγελμα μαλάκας 

Ο συγκεκριμένος τύπος, έχει κάνει αρκετές παρόμοιες τραγελαφικές τοποθετήσεις, τις οποίες δε θα αναρτήσω, καθώς κατά γενική ομολογία οι καθυστερημένοι στην Ελλάδα καταλαμβάνουν σημαντικό ποσοστό επί του πληθυσμού, και μπορεί τελικά να του κάνω διαφήμιση.
Δεν είναι ο μόνος. Στις ίδιες αντιφάσεις υποπίπτουν, όλα σχεδόν τα μέλη της συγκυβέρνησης καθημερινά, ασκώντας το επάγγελμα του μαλάκα. Σε μια εποχή που τα ποσοστά ανεργίας χτυπούν κόκκινο, το επάγγελμα του μαλάκα αποτελεί μια εργασιακή όαση για τον Έλληνα πολίτη.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιδρύματος "επάγγελμα μαλάκας", Γιάννη Πρετεντέρη, ο κλάδος θα γνωρίσει περαιτέρω άνθηση, καθώς η ζήτηση είναι αντιστρόφως ανάλογη της φτώχειας και ανάλογη της πολιτικής ανικανότητας.

Δεν είναι απλά άχρηστοι, εξουσιομανείς, προδότες, προπαγανδιστές και ανόητοι. Είναι ΤΟΣΟ ανόητοι, που δεν μπορούν καν να αντιληφθούν ότι θα εκτεθούν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.