Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Θα έπεφταν σε 48 ωρες, αν δεν πηγαίναμε σαν τους μ@λ@κες να πληρώσουμε εφορίες και τράπεζες…Αλλά πού μυαλό ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

 ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ 

 

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ! 

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ... ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ!!!

  ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ ΡΑΓΙΑ,

 ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΣΟ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

 ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ, ΟΠΟΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΝΟΟΥΜΕ! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ !!!! 

ΜΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»! 

Τον λογαριασμό στην κυβέρνηση στέλνουν εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που έχουν συγκεντρωθεί  έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. 

Με κατσαρόλες και κουτάλες στα χέρια στέλνουν μήνυμα ότι "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ".
Δείτε το βίντεο της ντροπής   ΕΔΩ

 

 

 

http://cretanpatriot.wordpress.com/

http://epanastasitora.posterous.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.