Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΑΤΡΑ- ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ

thanasis-lazanas 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr το απόγευμα συνελήφθη και ο δεύτερος δολοφόνος του 30χρονου Θαν. Λαζανά, στο σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Προφανώς, ο φερόμενος ως δράστης προσπαθούσε να διαφύγει από την περιοχή, όμως οι πληροφορίες της αστυνομίας τους οδήγησαν πιθανόν και στον δεύτερο δράστη.
Από τις αστυνομικές αρχές ακόμη δεν επιβεβαιώνεται η σύλληψη, κάτι που αναμένεται να γίνει προφανώς τις επόμενες ώρες.
Άνεργος και μοναχοπαίδι το θύμα
 Σύμφωνα με δηλώσεις συγγενικού προσώπουτου θύματος, ο Θανάσης Λαζανάς "ήταν ένας κοινός τριαντάρης οπως όλοι μας. Προσπαθούσε να βρει δουλειά αλλά αν δεν έχεις τα 100 πτυχία σήμερα δουλειά δε βρίσκεις. Ο άνθρωπος όμως πέρα από αυτό έπρεπε να φροντίσει και τους ηλικιωμένους γονείς του και τη γιαγιά του αλλά βοηθούσε και τους ανθρωπους της γειτονιάς. Πέρναγε τις μέρες του κάνοντας θελήματα για όλη τη γειτονιά και ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά. Το χειροτερο πράγμα στη ζωή του που έκανε ήταν οτι πήγαινε να πιει ένα ποτό το βράδυ και γύρναγε στο σπίτι του στη μία και στις δυο το βράδυ. Δε νομίζω οτι είναι αυτο ειναι απαγορευτικό και θα πρέπει να κλεινόμαστε μέσα από νωρίς, γιατί κάποιοι μπορεί να πουν τι δουλειά είχε έξω στις δύο το πρωί.
Ο ξάδελφος μου ήταν μοναχοπαίδι και για εμάς τους συγγενείς του είναι απίστευτη η τραγωδία και όπως πάντα πιο πολύ στεναχωριέται αυτός που μένει πίσω και αυτος αντιμετωπίζει το θέμα της απώλειας. Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, οι γονείς του δεν έχουν άλλο παιδί. Θα πρέπει να πεθάνουν με αυτή την κατάσταση, ξέροντας πια οτι είναι μόνοι στον κόσμο και ουσιαστικά χωρίς να έχουν λογο να ζουν".

 πηγή www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.