Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Αχτσιόγλου: Από πού θα κόψει η ΝΔ 1,5 δισ. για να μειώσει τους φόρους μεγάλων επιχειρήσεων;


«Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών είναι πρόδηλο, σχετίζεται με το μέλλον, με την επόμενη μέρα της χώρας, σχετίζεται και με το ποιος θα είναι Πρωθυπουργός αυτής της χώρας», τόνισε η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό “ACTION24”, την Παρασκευή (07/06).
«Το κρίσιμο είναι με ποιο πρόγραμμα προχωράμε για την επόμενη μέρα», σημείωσε και πρόσθεσε  ότι «εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα που λέει: νέες θέσεις εργασίας, με αυξημένους μισθούς, δικαιότερη φορολογία, αποτελεσματικότερο κράτος και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, της κοινωνικής ασφάλειας για τους πολίτες». 

Η ΝΔ, επισήμανε η κ. Αχτσιόγλου, 
«έχει ένα πρόγραμμα που λέει: μείωση της φορολογίας οριζόντια, χωρίς να υπάρχει στόχευση σε ανθρώπους μεσαίων και χαμηλότερων εισοδημάτων που το έχουν περισσότερο ανάγκη. 

Το πρόγραμμά της είναι υπερβολικά κοστοβόρο σε ό,τι αφορά τη μείωση της φορολογίας των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη στη δημιουργία θέσεων εργασίας και στην αύξηση των μισθών, διότι παρέδωσε ανεργία στο 27% και γιατί μείωσε τους μισθούς στον τόπο, ενώ στο σκέλος του κοινωνικού κράτους μιλά μόνο για περικοπές»
 Υπουργός Εργασίας δήλωσε επίσης ότι «είναι πυρήνας του προγράμματος της ΝΔ ο κανόνας μία πρόσληψη για πέντε αποχωρήσεις στο Δημόσιο. 

Αυτό σημαίνει συρρίκνωση του προσωπικού και ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει αν θεωρεί ότι στα σχολεία μας και στα νοσοκομεία μας μπορεί να μειωθεί το προσωπικό και άλλο, αν θεωρούν ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι πάρα πολύ υψηλής ποιότητας και δεν χρειαζόμαστε άλλο προσωπικό».


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.