Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Άρει την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση Ο Πάνος Καμμένος (όχι όλοι οι ΑΝΕΛ....)



Αν και πονάει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το έργο της, τρίτο μνημόνιο, ξεπούλημα της χώρας, παράδοση της χώρας στις ΗΠΑ, ο Πάνος Καμμένος αποχωρεί λόγω Σκοπιανού από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία.


Όπως δήλωσε πριν λίγα λεπτά σε συνέντευξη Τύπου, ο Πάνος Καμμένος, δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στην επερχόμενη συζήτηση, γιατί συνδέεται με την συμφωνία των Πρεσπών.

Δήλωσε ότι με την συμφωνία των Πρεσπών, από τους ΑΝΕΛ, συμφωνεί μόνο ο Παπαχριστόπουλος, ενώ αγνοεί τι θα κάνουν Κουντουρά και ο Κόκαλης που είναι υπουργοί της κυβέρνησης.
 Ενώ ο Ζουράρης του δήλωσε ότι προτέθηκε να αποχωρήσει από το Προεδρείο της Βουλής (όχι από την έδρα, άρα πιθανώς να πάει στον Τσίπρα).

Άρα από τους ΑΝΕΛ, Παπαχριστόπουλος (σίγουρα), Κουντουρά, Κόκαλης και μάλλον Ζουράρης θα στηρίξουν στην Βουλή Τσίπρα. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 (με την Μεγαλοοικονόμου) βουλευτές, 4 από τους ΑΝΕΛ, την , την Παπακώστα από την ΝΔ, με τον Δουζινά του Ποταμιού να δηλώνει πρόθυμος να στηρίξει Τσίπρα, και τον άλλο βουλευτή της Ένωση Κεντρώων που στήριξε τον κυβερνητικό προϋπολογισμό. 

Αυτοί μας κάνουν 151 τουλάχιστον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.