Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Πήγε και έφυγε από το Μάτι σε χρόνο dt ο Αλέξης Τσίπρας! Κρυφτούλι με τις κάμερες



Ο πρωθυπουργός μετέβη στην περιοχή για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής που προκλήθηκε από τη φονική πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας.

Η επίσκεψη δεν είχε προαναγγελθεί και υπήρξε ενημέρωση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μόνο αφού ολοκληρώθηκε, προφανώς για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και κάλυψή τους από τα μέσα ενημέρωσης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η επίσκεψη του Α.Τσίπρα δεν καλύφθηκε σε απ’ ευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση.
Όπως μετέδωσε εκ των υστέρων η ΕΡΤ ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του Στρατού που βρίσκονται στην περιοχή για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών.
Επίσης, συνομίλησε με τους μηχανικούς και τους εργαζόμενους που παραμένουν στην περιοχή για την ολοκλήρωση της καταγραφής των κτιρίων που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και με πολίτες.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πάντως τον ακολουθούσε προσωπικός καμεραμαν οπότε είναι πολύ πιθανόν σε λίγες ώρες να δούμε μονταρισμένα πλάνα από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο κατακαμμένο Μάτι…
Μετά λοιπόν την ανάληψη της  «πολιτικής ευθύνης» την περασμένη Παρασκευή στη διάρκεια του υπουργικού, ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην επόμενη κίνηση με στόχο την άμβλυνση των εντυπώσεων που προκάλεσαν οι ομολογουμένως κακοί επικοινωνιακοί χειρισμοί, τα ήξεις αφήξεις και οι προκλητικές δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.