Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Δημοσκόπηση-κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ: Μονοψήφια ποσοστά σε Μακεδονία-Θράκη (κάρτες)



Δημοσκόπηση με στοιχεία πραγματικά «κόλαφο» για το κυβερνών κόμμα, την συγκυβέρνηση αλλά και τους ΑΝΕΛ παρουσιάζει η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με την οποία το σκοπιανό, η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ και το ξεπούλημα του ονόματος «Μακεδονία» δείχνει να μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Έτσι, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MARC, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιάνει ξανά την αυτοδυναμία με ποσοστό 30,6% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 16,2%, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά τις 14.4 μονάδες.
Με βάση την ίδια έρευνα, το Κίνημα Αλλαγής δείχνει να κρατάει την τρίτη θέση με 7,5%, ενώ οι ΑΝΕΛ δεν μπαίνουν σίγουρα στη Βουλή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονία και Θράκη κυμαίνονται πλέον σε μονοψήφια νούμερα, ενώ βάση της ίδιας δημοσκόπησης το 73,2% λέει «ΟΧΙ» στο να περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων και το 68,3% «ΟΧΙ» στη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το 49% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.