Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο για τη συμφωνία με την πΓΔΜ


Στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώνονται από τις 10 το πρωί, έπειτα από το κάλεσμα της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας, σύλλογοι και ομοσπονδίες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία με την πΓΔΜ, την ίδια ώρα που στη Βουλή συζητείται η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά της κυβέρνησης. 

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνεται το Σάββατο στις 7 το βράδυ στο Σύνταγμα, με κεντρικό ομιλητή εμβληματική προσωπικότητα που έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.


Συγκεντρώσεις έχουν οριστεί σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ την Κυριακή, ημέρα υπογραφής της συμφωνίας, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Πρέσπες. 

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει το Σάββατο, αλλά την Τετάρτη αποφασίστηκε να γίνει είτε την Κυριακή, είτε οποιαδήποτε άλλη μέρα υπογραφεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται πως η «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» έχει προειδοποιήσει πως αν ο Αλέξης Τσίπρας βρεθεί στις Πρέσπες το Σάββατο για να υπογράψει τη συμφωνία με τον Ζόραν Ζάεφ, δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές θα βρίσκονται εκεί για να τον εμποδίσουν.

ΠΗΓΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.