Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ομολογία Κουρουμπλή: Σπάσαμε τα μούτρα μας, δεν θα σκίσουμε μνημόνια

Με αυτοκριτική διάθεση εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που, αν μη τι άλλο, παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έσπασε τα μούτρα της.

«Συνειδητή επιλογή» χαρακτήρισε την απόφασή του να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε πως, όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας, προσπάθησαν την ανατροπή αλλά «σπάσαμε τα μούτρα μας».
«ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ»
Σε ό,τι αφορά για έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ξεκαθάρισε ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια». «Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει», σημείωσε.
Για τα σενάρια συνεργασίας με την κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος». «Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.
«Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα», κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής, ελπίζοντας πως ο ελληνικός λαός θα ανταμείψει εκ νέου με την ψήφο του τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.