Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Να μας λείπουν αυτοί οι... πατριώτες



«Να θυμούνται όλοι, φίλοι και εχθροί, ότι δε διαφέρουμε σε τίποτα από τους αγωνιστές του 1821 και το έχουμε αποδείξει σε κάθε περίοδο της ιστορίας μας».

Αυτά δεν τα λέει κανένας μπαρουτοκαπνισμένος Έλληνας που είναι έτοιμος και κυρίως ικανός να μπει στη μάχη και να σκοτωθεί αν χρειαστεί για την πατρίδα.
Ο Πάνος Καμμένος τα λέει όλα αυτά με αφορμή την εθνική επέτειο που ακόμη κι αυτήν την έχουμε ξεχάσει με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όλα γίνονται χαλαρά, κανένα ενδιαφέρον για την ιστορία, και κυρίως παρελάσεις χωρίς επεισόδια και διαμαρτυρίες. 
Διότι οι διαμαρτυρόμενοι έχουν πλέον ανέβει στα βάθρα και κοιτάνε τους άλλους από ψηλά. Εκείνοι που προσέβαλαν με κάθε τρόπο τις εθνικές επετείους τώρα έχουν γίνει κυβερνώντες και προσβάλλουν τις γιορτές διά της απουσίας τους, της αδιαφορίας τους.
Αλλά ο Πάνος Καμμένος… τουρκοφάγος; Από πότε; Και πώς ο υπουργός Άμυνας που στήριξε τη χειρότερη και πιο αντεθνική κυβέρνηση να το παίζει τώρα πατριώτης; Τι είναι ο πατριωτισμός; Μια α λα καρτ διαδικασία όπου την χρησιμοποιείς όποτε έχεις ανάγκη από ψηφαλάκια;
Ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτήν την πατριωτική έξαρση του υπουργού; Μα φυσικά η εξαφάνισή του από τις δημοσκοπήσεις. Γνωρίζει ότι είναι τελειωμένος και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Όχι για να μπορέσει να μπει ξανά στη Βουλή με τους ΑΝΕΛ. Αυτό μοιάζει αδύνατο. Ίσως μπει με τον ΣΥΡΙΖΑ ως βουλευτής Επικρατείας, αλλά ως ανεξάρτητος να το ξεχάσει.
Ίσως πάλι να φτιάχνει το πολιτικό του μέλλον με κάποιο πατριωτικό, δεξιό (λέμε τώρα) κόμμα, που κυοφορείται με αφορμή το Σκοπιανό. Για σκεφτείτε. 
Έρχεται στη Βουλή το Γκόρνα Μακεντόνια, ο Καμμένος δεν το ψηφίζει και φεύγει από την κυβέρνηση και όλο αυτό το «πουλάει» για να βγάλει το πολιτικό του μεροκάματο για τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε με κάτι τέτοιες πατριωτικές ανοησίες έκανε πολιτική καριέρα. Από το βιβλίο για τη «17Ν» μέχρι ταCDS, και από τις κορώνες κατά των Τούρκων μέχρι τις αστειότητες σχετικά με το ξανθό γένος που θα έσωζε την Ελλάδα.
Να μας λείπουν αυτοί οι... πατριώτες. Αυτοί που υπέγραψαν τις πιο εξευτελιστικές συμφωνίες με τους δανειστές, αυτοί που κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό. Αυτοί που είπαν απίστευτα ψέματα και τώρα συνεχίζουν ακόμη να κυβερνούν προσβάλλοντας τη δημοκρατία και την αισθητική μας.
Να μας λείπουν οι νέοι «Κολοκοτρώνηδες», «Καραϊσκάκηδες» και «Κανάρηδες». Για να μη θυμίσουμε τι θα τους έλεγε ο σπουδαίος Καραϊσκάκης: «Άμα θα ζήσω, θα τους….».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.