Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κυβέρνηση ώρα μηδέν: Ντόμινο εξελίξεων μετά την αποπομπή Αντωνοπούλου

/
Ντόμινο εξελίξεων φέρνει η αποπομπή της Ράνιας Αντωνοπούλου, καθώς πλέον έχουν φουντώσει τα σενάρια για ανασχηματισμό.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο ανασχηματισμός να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, από την Τρίπολη, όπου θα παρευρεθεί στο Συνέδριο για τον Αναπτυξιακό Σχεδιασμό της Περιφέρειας, να προχωρήσει σε αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος.      
Όπως δείχνουν όλα από την κυβέρνηση αναμένεται να φύγει η Ράνια Αντωνοπούλου, ενώ πολύ πιθανό θεωρείται ότι εκτός θα βρεθεί και ο σύντροφός της υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Παπαδημητρίου.
Το χαρτοφυλάκιο της Μεταναστευτικής Πολιτικής θεωρείται σίγουρο ότι θα αφήσει ο Γιάννης Μουζάλας, καθώς τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται με υπερκόπωση στο Νοσοκομείο.
Στα ονόματα των υπουργών που ενδέχεται να αντικατασταθούν, μπαίνει και αυτό του Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Ορφανή παραμένει η θέση του Κώστα Ζουράρι, στο υπουργείο Παιδείας, θέμα, επίσης,  υπάρχει με την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ενώ παράπονα ακούγονται και για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.