Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Προς Μαξίμου: Ο λαός δεν τρομοκρατείται – Το σχέδιο απαξίωσης του συλλαλητηρίου δεν θα περάσει


Ο φωστήρας, κύριος εκπρόσωπος των άριστων της  <αριστεράς > των κατσαπλιάδων, Νίκος Καρανίκας, λέει ότι οι δεξιοί είναι εθνολαϊκιστές και πατριδοκάπηλοι, όπερ σημαίνει ότι όποιος πάει στο συλλαλητήριο, μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Μια κάποια συριζαία βουλευτής, Βάκη το όνομά της αλλά δεν την ξέρει ούτε ο περιπτεράς της, λέει ότι «εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με περικεφαλαίες και ακροδεξιές παράτες». Οπότε, μην πάτε στο συλλαλητήριο γιατί είναι παρέλαση ακροδεξιών κι έχει μεγάλη διαφορά από τα gay parade που πάνε τα συντρόφια της.
Αίφνης, κι ενώ οι διοργανωτές περιμένουν έως κι ένα εκατομμύριο πολίτες, η εφημερίδα Έθνος του Ιβάν Σαββίδη, έχει πρωτοσέλιδο για το τι φοβάται η Αστυνομία την Κυριακή, όπερ σημαίνει ότι φοβούνται σοβαρά επεισόδια που θα κάνουν ακροδεξιοί.
Η εφημερίδα βρε του Σαββίδη που βάφτισε τον Αλέξη ηγέτη του διαμετρήματος του Πούτιν κι άνοιξε πόλεμο με τον Κυριάκο.
Και ταυτόχρονα ο Ρουβίκωνας, αυτά τα καλά παιδιά που μπουκάρουν όπου γουστάρουν και απειλούν όποιον θέλουν με την ανοχή του Τόσκα, παίζοντας το παρακρατικό χέρι της κυβέρνησης στην κοινωνία, εμφανίστηκαν και απειλούν. 
«Μπορεί να χυθεί αίμα την Κυριακή», λένε, όποτε Ρουβίκωνες και Έθνος του Σαββίδη τι μας λένε: «Μην πάτε στο Σύνταγμα την Κυριακή γιατί μπορεί να πέσει ξύλο, να καεί το σύμπαν, να υπάρξουν ακόμη και θύματα και βεβαίως τα επεισόδια θα τα κάνουν πάντα… ακροδεξιοί.
Σου λέει ο οικογενειάρχης πατριώτης: 
«Βρε μπας κι έχουμε κανένα χαμό την Κυριακή; Μήπως να μην πάω και γλιτώσω τη ζωή μου;»
Αν αυτά όλα δεν είναι οργανωμένο σχέδιο απαξίωσης της συγκέντρωσης, αν δεν είναι ένα σχέδιο Μαξίμου να μην πάει κόσμος, να μην στοχοποιηθεί ως ακροδεξιός και να μην κινδυνεύσει η ζωή του, τότε τι είναι;
Η μακριά και βρόμικη χειρ  <της αριστεράς >  επιχειρεί να μπλοκάρει μια υγιή, αγνή, διαμαρτυρία. Μια διαμαρτυρία η οποία ενδεχομένως να ξεφεύγει από τις αντιδράσεις για το «Σκοπιανό» και να παίρνει αντικυβερνητικό χαρακτήρα.

 Ο Τσίπρας και η παρέα του είχαν συνηθίσει αυτοί να έχουν το μονοπώλιο της πλατείας και τώρα ανησυχούν για τη λαϊκή αντίδραση. Όμως, δεν θα τους περάσει.

  Η απάντηση θα έρθει και θα είναι ηχηρή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.